Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продължаваме Промяната се събудиха след Зимния сън в един топъл скут в “Света на Магнитски”

Цяла есен и зима ПеПетата са спали дълбок сън в скута на някой, а сега се събудиха в абсолютно нов за тях свят – Светът на някой си Магнитски. Наскоро самият Кирил Петков призна, че за последните няколко месеца е имал над 100 срещи с партньора си Борисов и само на една от тях не е присъствал Делян Пеевски. Откритието н направи Искрен Митев, известен най-вече с вратовръзката си на охлюви. Ето откритието на “охлюва” от ПеПе.

“Хора, които са в списъка „Магнитски“ и са лидери на партии и целия свят ги видя, че са корумпирани, обаче българската прокуратура и ДАНС не може да ги види, че са корумпирани. Хора, които са замесени в „Турски поток“, „Боташ“, „Барселонагейт“ са лидери на политически партии. Но българската прокуратура се е вторачила в снимката с пудела, а когато трябва да намери доказателства за очевидните и ясните за всички български граждани факти, че истинската престъпна група е в Народното събрание, управлява България и аз нямам търпение прокуратурата и ДАНС да вземат отношение по този въпрос, а не да си затваря широко очите“, поясни Митев.

В същото време говорим за справедливост и за правова държава, но всъщност страната ни е най-бедната, защото няма справедливост и „когато си в списъка „Магнитски“ и си начело на държавата, корупцията ражда корупция, а престъпността – престъпност и няма справедливост“.

„Когато се обърнеш в Народното събрание, като погледнеш ДПС виждаш „Магнитски“, като погледнеш ГЕРБ – виждаш ДПС, като погледнеш „Възраждане“ – виждаш ГЕРБ, като погледнеш ИТН – виждаш ДПС. И като застанеш на трибуната и погледнеш направо и надясно, те все са Делян Пеевски“, добави Искрен Митев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Продължаваме Промяната се събудиха след Зимния сън в един топъл скут в “Света на Магнитски” - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!