Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Следващият главен прокурор Петьо Еврото пише обвинителните актове на Кирил и Асен

Само и само да докопат властта Продължаваме Промяната накараха ДПС и ГЕРБ да сложат Сарафов за и.ф. главен прокурор на мястото на Гешев, който се канеше люто на Борисов, и с това се изчерпа цялата им “съдебна реформа”. Сега Сарафов ползва всички хватки на Гешев, за да громи ПеПетата. Пуска снимки с пудели и пачки в Афера, подхърля свидетелски показания напълно незаконно в Епицентър и други медии, очевидно свързани и близки с ГЕРБ.
Клакьорите на ГЕРБ веднага на секундата подхващат и специално отбелязват, че това е тъкмо там в Афера, която освети спалнята лидера им с подхвърлените от Черепа снимки. Операцията е платена от него. Нова операция – от същите шкафчета. Ситуация уин – уин. Ако са фалшиви, значи и бойковите кюлчета са фалшиви. Ако са истински, тия са трупове, а Бойковият пълен шкаф със злато е забравен, щото народът вече не помни. И всичко това за едни 50К месечно от Нотариуса, а сега всичко е обратно окрупнено в ръцете на СарафOFF. Турен от КОЙ? Турен за хатъра на трите Прокопиеви партийки.
Бойко се чеше по топките и умира от кеф, а Сарафов се е изпедепцал наплълно и е докарал до съвършенство арсенала на Гешев, Еврото, Любена и Нотариуса за саморазправа с неудобния политически противник. Най-смешното е даже, че не е СарафОFF. ПП и ДБ съдействаха и помогнаха на ДПС и ГЕРБ да сложат за главен прокурор Мечо Пук. Сега 8-то джудже стои някъде на морето с дистанционното на дрона и на бутилка уиски фабрикува предстоящите обвинителни актове. Мечо Пух по начало е един събирателен образ от други един – два образа.

Тези негодници дойдоха на власт на крилете на сагата с 8-те джуджета и разкритията за съдебно – прокурорската Мафия на Петьо Еврото, а направиха тъкмо него главен прокурор. Неможачи.

Няма да се учудя сега първата задача на Пеевски и Борисов, след като си върнаха пълната власт, да е скоростното построяване на Новия Софийски затвор, който ужким започнаха да строят за тях двамата Кирил Петков и Асен Василев с шумна пресконференция миналата пролет.

Сигурен съм, че Петьо Еврото вече калиброва обвиненията, доказателствата и присъдите. Ще има нещо красиво в това първите идеолози и строители на затвора да са и първите негови дълготрайни посетители. Това е резултатът от краткото присъствие на малката банда престъпници във властта – сложиха на практика Еврото за главен прокурор и върнаха във властта през Парадния и задния вход едновременно ГЕРБ и ДПС. Те от времето на псевдо патриотите и локдауна не са имали цялата държава в ръцете си, а сега я имат плюс това, че са изпрани до ушите и чак лустросани като евроатлантици.
Както казва народът за глупви хора като Киро, Лорер, Ицо и Асен – кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи. Класици и бъдещи гости на Бай Ставри на втория етаж с южно изложение.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Следващият главен прокурор Петьо Еврото пише обвинителните актове на Кирил и Асен - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!