Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО!!! Борисов и Прокопиев готвят нещо страшно за Пеевски и Кирил Петков след изборите! Цената: Бойко премиер!

Борисов и Прокопиев са заплели нова страшна интрига срещу Делян Пеевски. Това научи BNEWS от свои източници в кабинета на лидера на ГЕРБ! С Промяната е свършено, а изборите ни връщат обратно в 2020 преди летните протести под юмрука на Радев.

Уговорката между тях е след изборите да изолират ДПС и Пеевски в тежка опозиция, а ГЕРБ и ДБ с ПП да сформират коалиция с водещ играч Борисов. Борисов е получил страхотна оферта, която погалила егото му. Христо Иванов му обещал от името на боса си да го направят премиер за четвърти път, а те да са му малкия партньор, както винаги досега. Борисов е врътлив с всички и най – вече с Пеевски, но никога не е мислил друго, освен да управлява в коалиция с ДБ и партиите около Прокопиев, коментираха преф BNEWS от обкръжението му. Пеевски и ДПС за КОЙ ли път ще останат измамени и ще се присламчват шано към властта.

Моментът, който чакаше Борисов – ПП и ДБ да са готови на всичко и да му целуват ръка за няколко министерски поста, дойде и той няма да го изпусне. Бойко и Прокопиев даже кроят план за пълен 4 годишен мандат и да върнат обратно бойковия приятел в периферията на бг политика. Ако Бойко е премиер, Пеевски няма да гъкне срещу него, разсъждавали прокопиевците, и затова предложили идеята си на Борисов, който начаса се зачесал по голото теме.

Формулата щяла да е подобна на онази след кризата с протестите през 2014 година. 

Условието на ДБ и Христо Иванов е само ЕДНО – Борисов да се еманципира от Пеевски и да го постави в излолатора. За целта щели да помагат и от Посолството. Христо Иванов ги убеждавал денонощно заедно с Галя, че Пеевски е острието на руските интереси в България и никога не е късал с Кремъл. Целта им е да пратят Пеевски обратно в Дубай, ако не успее да вкара ДПС във властта официално, дори с цената на нова война между пленените институции и останалите живи олигарси и служби в държавата.

Ударът ще е изпипан много мръснишки, както направиха и предишните пъти. Дори през 2017 година Борисов се кълнеше безсрамно пред Нова ТВ как “Пеевски си е отишъл!”. Къде и как никой не го попита от мисирките в студиото, примирени с опашатите му лъжи.

Колатерална жертва пада и мишока Кирил Петков с Асен Василев, защото Борисов прекупи хората им, а Продължаваме Промяната ще бъде прецакана с преференциите от ДБ. Математиката, която се прави е ГЕРБ да има близо 75 – 80 депутати, а ДБ около 30 плюс десет от ПП. Ако Петков и Василев бъдат пръждосани в чужбина (на Петков му е обещан пост) за трети партньор ГЕРБ и ДБ оглеждат Слави или друга група, която успее да пробие 4% бариера – Левицата на агент Гоце. 

Егото на Борисов и желанието му за реабилитация са над всичко и то обещал в прав текст на авера си Иво: Пеевски няма да има думата или го хвърляме на кучетата. Другата сигурна жертва ще е Сарафов, който ше бъде свален от писта си веднага, а след това отива на съд за престъпленията си срещу правосъдието. 

Така Борисов очаква и най-ценния си подарък за своя 65 рожден ден на 13 юни – премиер за рекордния четвърти път.

Днес Христо Иванов даде анонс точно в тази посока.

В началото на предизборната кампания ПП-ДБ ще излезем с много ясна формула за това как си представяме управлението на страната, заяви съпредседателят на обединението Христо Иванов в парламента.  Тази формула ще стъпи на споразумението, което предложихме на ГЕРБ и ще забележите, че в това споразумение отсъстваше г-н Пеевски и именно това се превърна в причината да бъде взривено управлението, обясни Иванов.  Той уточни, че предстои колективните органи на партиите в коалицията да вземат решение.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО!!! Борисов и Прокопиев готвят нещо страшно за Пеевски и Кирил Петков след изборите! Цената: Бойко премиер!  - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!