Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BNEWS: Шок и Ужас! Борисов и Пеевски хвърлят бухалата с мускулите Румен Спецов и НАП срещу Кокорчо, Настимир и Бойко Рашков!

Лупингите, обратите, предателствата и циганските колелета в българската политика в пост ерата на Сглобката нямат край.
В ПП/ДБ се готви голямо предателство от вероломния враг, което ще опустоши душите на жълтоаветната общност, която вече бяга като разбити авари.

КПК – Комисията за противодействие на корупцията вече погна с проверки Настимир, Живко Коцев и корупционерите на контрабандната сага с пачките и Бойко Рашков. Хрътките вече са пред вратата на Асен Василев – мозъкът на схемите на Промяната!

Поредното предателство към Промяната ще направи бившия културист Румен Спецов, който е готов да разбие душата на мъжа с голямо М на сърцето си Асен Василев
Румбата няма особено право на размишления, защото е стиснат за топките като в менгеме от двамата мощни силовици в държавата, които дърпат конците на Мъпет шоуто от кабинета “Главчев”.

Румен Спецов се оказа по-голям актьор, отколкото се представяше в “Под прикритие” като мутра и бияч ба башмафиота (на снимката). Сега вдигна нивото и се уреди при башмайсторите в БГ политика.

За това се усетиха и жълтоаветните либерали, а най-гиздавият от тях – карикатуристът Христо Комарницки, побърза да алармира:

“Няма да се изненадам, ако в хода на кампанията Пеевски-Борисов ползват и бухалката Спецов срещу Пепедебе. Ей така – за назидание.”

Спецов получи индулгенция от Борисов и Пеевски, които той самият изпра с перфектни данъчни проверки още през 2022 година. Сега Спецов остава в НАП и получава в бонус Митниците за дясната си ръка Георги Димов (на снимката са) срещу ангажимента да развърти данъчната бухалка срещу функционерите на Промяната.

Първи в списъка за ревизии и проверка са Асен Василев, Настимир и Бойко Рашков с неговата група контрабандисти, около които вони отвсякъде на корупционно блато и пачки. Няма да бъдат пощадени Лорерите и всички министри ма ПеПетата начело със строителния министър Андрей Цеков и неговите схеми в АПИ, чийто шеф вече и изгонен и хвърлен в ръцете на СарафOFF за далавети и незаконни действия.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Шок и Ужас САМО в BNEWS! Борисов и Пеевски хвърлят бухалата с мускулите Румен Спецов и НАП срещу Кокорчо, Настимир и Бойко Рашков! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!