Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката

Полина Паунова

Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката. Кой я е поискал е без значение - дали Коцев е искал да стане свидетел, за да отърве кожата от евентуално обвинение или Сарафов и компания са му предложили тая сделка е без значение. 
Защото: резултатът е ясен, Коцев веднага подава оставка по лични причини и не е обвинявм. А евентуално Анонимен свидетел 3. 

Голям проблем има тук: като сложим пред скоба, че ако Коцев е извършил престъпление с полицай от такъв ранг не би следвало да е възможно споразумение, което да го оневини, проблемът е в присъствието на главния прокурор. Той няма какво да търси на такава среща. Няма какво да прави там, защото всеки ангажимент, който би поел е ангажимент да прекрачи правомощията си. 
И още нещо, понеже Живко Коцев ме интересува само в светлината на действията на Сарафов, тоя случай води и до казуса Нотариуса. 

Ако се чудите как - показва ясно връзката между и.ф. главен прокурор и ръководството на Софийска градака прокуратура в лицето на г-жа Кирилова. Само подобна връзка на доверие може да обясни защо Сарафов, който ръковори само Върховна прокуратура, спокойно се среща с потенциален обвиняем/свидетел пред нея. 
Това насочва още повече въпроси по действията на прокуратурата. И ни припомня как СГП набързо е пректатила разследване срещу Сарафов (организирано от Гешев през районната прокуратура).

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Среща между Борислав Сарафов и Живко Коцев е имало преди оставката

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!