Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асен Василев се спасява от ареста с депутатски имунитет! Дава обяснения къде са изчезналите 3 милиарда! Ето къде

Би Нюз

Асен Василев още днес се връща в парламента като редови депутат, за да бе бъде арестуван по показанията на бившия главен секретар на МВР Живко Коцев, че е бил глава на контрабандата заедно съгражданите му от Хасково и митичния бос Паскал.

Резерв в края на март 9.9 милиарда лв. Големи плащания направени в началото на април: 1.6 милиарда към БЕХ за дълга на Топлофикация и 1.5 милиарда за изплащане на пенсиите през април. Очакваните данъчни приходи през април са 3.9 милиарда лв. и пристигат на 14-ти (ДДС) и след 25-ти (Данък върху доходите на физическите лица и осигуровки). Заради тази цикличност резервът се мери винаги към края на месеца. Така че, в края на април се очаква той да е пак над 9 милиарда лв.

„Трудно ми е да повярвам, че г-жа Петкова, която също получава ежедневните справки от дирекция “Държавно Съкровище” не знае тези факти. Надявам се, че няма да пробват да ни сервират втора серия от “държавата фалира” и “ще умрем от студ”, заяви съпредседателят на ПП Асен Василев.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Асен Василев се спасява от ареста с депутатски имунитет! Дава обяснения къде са изчезналите 3 милиарда! Ето къде - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!