Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фирма на Настимир Ананиев се разследва от Прокуратурата на Кралство Белгия за търговия с наркотици и пране на пари!!!

Не български, а кралски прокурори от Белгивя са погнали депутата от Продължаваме Промяната за контрабанда на наркотици и пране на пари и то в ОПГ.

Офисите се намират на територията на София, компетентна да извърши действията по издадената от Белгийските власти заповед, е Софийската градска прокуратура.

Предварително е поискано и получено разрешение от Софийския градски съд и след това се е пристъпило към обиските, като доказателствата, които ще бъдат иззети ще се предадат на белгийските разследващи.

Освен обиски с европейската заповед за разследване са поискани и разпити на редица свидетели, както и разкриването на банкова тайна за конкретни банкови сметки.

Депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев потвърди в НС, че службите проверяват негова счетоводна фирма. Него не са го търсили, счетоводителката му е казала, че са изисквали документи свързани с негови клиенти. Това е лъжа, защото се разследа именно фирмата на депутата – до 2016 година фирмата е била негова, а после е прехвърлена на съпругата му.

В един от тези офиси е регистрирана и общата фирма на депутата с крипто авантюриста Антони Тренчев, раследван в САЩ за злоупотреби с пазарните правила. По-късно фирмата е прехвърлена на белгиец. Засега не е ясно коя от многото фирми се разследват.

Снимки Агенция Пик

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Фирма на Настимир Ананиев се разследва от Прокуратурата на Кралство Белгия за търговия с наркотици и пране на пари!!! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!