Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Само да питам - какво по-различно си въобразявате, че ще се случи след поредните избори?

Daniel Bojilov

"Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене…"

За сто и кусур години нищо особено не се е променило в Територията. Нещо еволюцията ич я няма по нашите територии.

Ама Баце нЕма никва фантазия.
Неговото чегъртане почна с едни снимки с кюлчета и пачки. Е, сега връща ресто на Подменката пак със снимки и пак с кюлчета с пачки.

Нещата се закучиха.

И не виждам друг полезен ход за жълтопаветните евроидиоти, освен Ристе и Мирчо да надуват лодката и да поемат към Росенец, а Киро да вади стария плакат "Аз съм Простия Киро и не ме е страх."

Само да питам - какво по-различно си въобразявате, че ще се случи след поредните избори?

Това, че токът ще ви скочи двойно и монополите и картелите ще ви дерат още по-агресивно, а покупателната ви способност още ще пада не е по-различно.

Та за да има върху какво да мислите ще ви припомня какво казва Айнщайн за идиота - човек, който прави непрекъснато една и съща глупост и очаква различен резултат

Кабинетът Главчо почна перфектно. Схемаджия начело на митниците, а Спецата си остава в НАП, т.е. Асенката на остава на сухо.
И моля Баце да не се прави на ударен, че Главчо сам си редил кабинета. Щом може някой с едно звънване по телефона да уволни формално първия човек с държавата, нека не ми обяснява Главчо колко е независим и надпартиен.
Ако сте си мислели, че най-наглото, крадливо и некадърно правителство е Сглобката, това е само защото не сте видели Сглобката 2. Но скоро ще я видите

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!