Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев за гей аферата на Живко Хюблота: Какъв главен секретар си на МВР, когато не знаеш с кой влизаш гол в сауната?!

Радев продължи с разглобяването на Сглобката като Паметник на Съветската армия. ПП и ДБ да мълчат, защото бяха в страстна прегръдка с ГЕРБ, препоръча президентът.

„Нека да е ясно – този служебен кабинет се създава за пръв път по новите положения в Конституцията. За разлика от всички служебни кабинети до момента – аз по никакъв начин не съм се бъркал в кадровата политика и не нося отговорност за неговите действия”, подчерта Румен Радев. Той определи като безочие обвиненията, че „изневерява на българската демокрация“ с ГЕРБ и ДПС при положение, че „ПП-ДБ довчера управляваха в една доста страстна прегръдка с тях“. „Колкото и Николай Денков, Кирил Петков, Атанас Атанасов да си затварят очите за фактите около главния секретар на МВР Живко Коцев, престижът за ведомството е накърнен. Връзки между главния секретар на МВР и контрабандисти е подигравка с държавността… Какъв главен секретар си, ако не знаеш от кого получаваш скъпи подаръци и влизаш гол в сауната“, коментира още президентът.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Радев за гей аферата на Живко Хюблота: Какъв главен секретар си на МВР, когато не знаеш с кой влизаш гол в сауната?! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!