Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Омазаният до ушите Живко Коцев е издал доброволно Асен Василев! Двамата ще бъдат арестувани до часове (ДОКУМЕНТ)

Хваналият разстройство и посран до ушите морално и физически Живко Коцев е предал събрата си по розова съдба Асен Василев и го е нарочил за бос на контрабандните канали, прокарвани от Паскал.
Уличен във връзките си с контрабандистите – баща и син Димитрови, които бяха задържани ри акцията на ДАНС, Живко Коцев решава да стане защитен Свидетел №3 и буквално изпява пред разследващите от Комисията за противодействие на корупцията за всички зависимости на хора от висшите етажи на ПП-ДБ с лица от престъпния свят. Живко не пести истината за събрата си по шарено – джендърска съдба Асен Василев. Кокорчо вероятно се в обграждал само със с приближени с хомосексуални наклонности и с престъпно мислене, подобно на неговото – справка Митници, МВР, НАП и МФ.

Това се вижда от втори протокол за разпит на Коцев с дата 5 април 2024 г., с копие от който е стигнал в сайта Епицентър, а те услужливо го направиха обществено достояние.

Напоително и без никакъв натиск, пише златоустата Валерия Валева, Живко Коцев разкрива пред разследващите, че бившият финансов министър и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев се е опитвал да кадрува в МВР и понеже Калин Стоянов му се опънал, Василев отрязал МВР с финансиране на материално-техническо осигуряване, което освен всичко друго е злоупотреба с власт.

Живко Коцев заявява пред КПК (антикорупционната комисия) че Асен Василев настоявал пред вътрешния министър Калин Стоянов за директор на полицията в Хасково да бъде назначен Недан Хаджиев. Заради отказ на МВР-министъра да изпълни искането на Асен Василев, бившият ковчежник на държавата бламирал финансирането на проекти за вътрешното ведомство, информира Коцев.

„Известен ми е фактът, че Стефан Димитров и Петя Банкова са в много близки и в добри отношения. От разговорите, които съм провеждал със Стефан, съм останал с разбирането, че те искат да бъдат извършени конкретни кадрови назначения и осъществяване на контрабандни канали.
Известен ми е фактът, че между Асен Василев и Калин Стоянов има неразбирателство, по повод кадрово назначение в ОДМВР-Хасково, касаещо директор на структурата – заради това, че Калин Стоянов не иска да назначи Недан Хаджиев.

Недан Хаджиев е бивш директор на ОДМВР-Хасково и е от кръга на Стефан, Марин и Асен Василев, който също е родом от Хасково.
Известно ми е, че предложените в Министерството проекти, касаещи финансовото и материално-техническото осигуряване на Министерството или се бавят, или изобщо не стигат от Министерство на финансите, чийто принципал е Асен Василев“.

Под тези разкрития се е подписал полицай № 1 на държавата – главният секретар на МВР!!!

По особеното е, че това Коцев споделя, след като е имал една нощ за размисъл.
Тези показания Живко Коцев дава допълнитгелно.
След като в показанията си от 4 април 2024 оправдава познанството и близостта си с уличените за контрабандисти баща и син – Марин и Стефан Димитрови, с лоялност към бившия вътрешне министър и депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков, на 5 април, няколко часа преди да оттегли оставката си, главният секретар на МВР Живко Коцев се е явил повторно пред Комисията за противодействие на корупцията (КПК), където е дал доброволно допълнителни показания в качеството си на свидетел №3, които са цитирани по-горе.

Този път Коцев разширява кръга на съучастниците в контрабандните канали като разкрива пред разследващите, че бившият финансов министър и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Асен Василев се е опитвал да кадрува в МВР с цел да постави свой човек за шеф на полицията в Хасково – Недан Хаджиев.
Случайно или не обаче за назначението на същия човек – Недан Хаджиев настоявали и контрабандистите баща и син Димитрови пред главния секретар на МРВ. Ясно е, че настояването за този полицейски шеф е с цел да се гарантира безпрепятственото влизане на българска територия на ТИР-ве с контрабандни цигари от Турция, споделили на уше пред избраните медии разследващите.

След като вътрешният министър Калин Стоянов отказва на финансовия министър Асен Василев да назнази Недан Хаджиев на важния за контрабандата пункт в Хасково финансист №1 удря балтията по МВР и отказва пари за проекти за вътрешното ведомство.

С това си твърдение фактически Живко Коцев или свидетел №3 уличава във връзка с контрабандистите на Николай Николов – „Паскал“, освен Бойко Рашков, но и самия Асен Василев.

Така двама министри на ПП-ДБ са посочени от главния секретар на МВР във връзки с уличените за контрабанда Николай Николов-„Паскал“ и баща и син Димитрови.

Според Коцев – двамата съучастници в престъпната схема – Стефан Димитров и Петя Банкова, са решавали заедно кадрови въпроси в митниците.

При задържането си Петя Банкова първо твърдеше, че не познава баща и син Марин и Стефан Димитрови, но след като стана ясно, че лъже, обяснението беше, че чрез тях арестуваната митническа шефка се опитвала да получи информация за контрабандните канали у нас. Същата тактика спазва и Живко Коцев, когато обяснява близостта си не само с Димитрови, но дори и с митичния „Паскал“.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нааканият до ушите Живко Коцев е издал доброволно Асен Василев! Двамата ще бъдат арестувани до часове (ДОКУМЕНТ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!