Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Главсекът Коцев - „лице“ на Hublot наред с Джокович

Снимката на Живко Коцев и Николина Ангелкова, на която той се хвали с бижуто.

Швейцарската марка предпочитана сред елита по света

Часовникът му е от линията “Класик Фюжън”, модели от която се изработват по поръчка и често минават 25 000 долара

Носят ги за престиж

Ултраскъпият часовник на главния секретар на МВР Живко Коцев, който е проверяван за съпричатност към престъпна дейност, го нареди до Новак Джокович и Килиан Мбапе.

Двамата велики спортисти са сред посланиците на швейцарската марка часовници Hublot (б. а. Убло), предпочитани от елита, а Коцев се хвали имен­но с един моделите по поръчка от серията “Класик Фюжън”, обясниха пред “Труд news” от бранша със скъпи бижута у нас по повод изтеклата снимка на Коцев с Николина Ангелкова.

Част от моделите от линията “Класик Фюжън”.

Часовникарите са категорични, че часовниците от този модел могат да се направят по поръчка с определени материали, сред които злато и титан, а цените минават 25 000 долара.

Дотук за часовника се знае, че е подарък. Според едната версия - Коцев получил модела на Hublot на стойност 50 000 лева от Стефан Димитров, един от арестуваните за контрабанда. А според Николай Денков пък бил подарък от приятели и не бил за лична облага на генсека.

Часовниците на Hublot, с какъвто се перчи Коцев, могат да бъдат поръчани изцяло по желание на клиента.

Експерти в света на скъпите часовници уточниха, че модели на швейцарска марка може да бъдат поръчани у нас. Те са известни със своята уникална визия и използването на нестандартни материали. Притежателите им демонстрират престиж и стил, категорични са търговците на луксозни бижута.

Линията “Класик Фюжън” е представена от Hublot със заявката, че в света на часовниците има много повече от това, което вижда на пръв поглед, а хората, които имат вкус към Haute Horologerie (високото часовникарско изкуство), непременно трябва да притежават един от тези класически часовници.

Пуснаха драконов модел

Hublot пусна специален модел за годината на дракона, как­вато е 2024-а според китайския хороскоп. Spirit of Big Bang Titanium Dragon е лимитирана серия от 88 бройки и се продава на цени от 30 800 евро. Така за пореден път марката доказва, че обича да наруши конвенционалните кодове, а азиатският пазар е един от най-силните за нея, смятат познавачи на Hublot.

От лоялност

Бил близък с конрабандисти заради Рашков

Денков праща сигнал

Бойко Рашков, Живко Колев и арестуваният Стефан Димитров

В последния си ден като премиер Николай Денков подаде сигнал до прокурор Даниела Талева, назначена да разследва главния прокурор и неговите заместници по механизма, приет от настоящия парламент.

Денков твърди, че има основателни съмнения към изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, че е оказвал “психологически натиск” на главния секретар на МВР Живко Коцев да подаде оставка, иначе ще бъде привлечен като обвиняем.
Също вчера сайтове публикуваха показания на защитен Свидетел №3 срещу шефката на Агенция “Митници” Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови, които се сочат като участници в организираната престъпна група на издиравния контрабандист на цигари Никола Николов-Паскал. Източници от разследването твърдят, че това са показания, дадени от Живко Коцев. В тях той твърди, че е знаел за Димитрови, че са контрабандисти, но поддържал контакти с тях, защото били приятели на Бойко Рашков, към когото бил лоялен. Свидетел №3 разказва също, че ходил на гости на Рашков, където виждал Марин и Стефан.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Главсекът Коцев - „лице“ на Hublot наред с Джокович - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!