Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Племеникът на Жоро Шопа бил новият крал на дрогата у нас! Ползвал протекцията на Живко Коцев и каналите на Паскал

Племенник Жоро Шопа е превзел бизнеса с наркотици под чадъра на Паскал, Живко Коцев и Георги Радев. Тихомир Семерджиев, известен с прякора си Тишо Заека е основният играч в бизнеса с кокаин в столицата и трафика от съседна Турция.

Това разкрива сайтът SafeNews.bg, позовавайки се на свой източник запознат с ъндърграуд средите у нас. Според него почти всички наркотърговци в столицата зареждат дрога от клана Семерджиеви.

Източникът ни разказа, че срещите за разпределението на наркотиците се случват ежедневно в неформалния офис на наркогрупировката, кафе Dsquared2Lounge, в идеалния центъра на София. Друго място отредено за специалните срещи е и ресторант „Капо“, на ул. Съборна.

Ако се вярва на данни от престъпния свят, всяка седмица племенникът на Жоро Шопа пласира по 5 кила дрога.

Най-големите му клиенти са софийските банди за търговия с кокаин. Част от стоката заминава за Южна България. Предположенията на криминалистите са, че дилърите в Пловдив и в Стара Загора също се снабдяват от Тишо Заека.

По всяка вероятност на върха на организацията стои самият Георги Семерджиев- Жоро Шопа, убедени са познавачите на ъндърграунда. Дългогодишен „консилиери“ на Евелин Банев – Брендо, пое бизнеса с трафик на кокаин от Южна Америка към Европа след изчезването на емблематичния международен бандит.

Тихомир Семерджиев използва каналите на Георги Радев и Паскал.

Според източникът за необезпокояваното разпространение на дрогата Тихомир Семерджиев, който е и в много близки отношения със задържания вече по аферата в Агенция „Митници“ Стефан Димитров – Иарата, използва каналите на Георги Радев и Паскал. Самите наркодилъри пък доста често парадират с близките си взаимоотношения с тях, с полицията и главния секретар Живко Коцев.

Съмненията, че Жоро Шопа и наркоорганизацията на племенника му Тихомир се ползват с протекции от високите етажи на МВР, се засилват след като през 2022 година Тишо Заека се оказа невинен за заловените 367 кила кокаин в Студентски град през 2020 г. Тогава вушителното количество дрога на обща стойност около 80 милиона лева бе открито в столичния студентски кампус при рутинна полицейска проверка на подозрителен шофьор. Тогава Темида осъди единствено 32-годишния Николай Петров за най-голямото количество кокаин, хващано в пределите на страната ни през последните години.

Кланът Семерджиеви са сочени за едни от най- маститите кокаинови трафиканти в България. Според мнозина необезпокояваната дейност се дължи на протекции от високите етажи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ! Племеникът на Жоро Шопа бил новият крал на дрогата у нас! Ползвал протекцията на Живко Коцев и каналите на Паскал | ОТ УПОР

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!