Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавна сигурност и Иван Костов са майката и бащата на корумпирания главен секретар на МВР със скъпите часовници от контрабандистите

Би Нюз

Кой е корумпето Живко Коцев със скъпите часовници от контрабандистите? Сега главният секретар на МВР в оставка е кадър на Продължаваме Промяната и лично протеже на мракобесния генерал Атанасов от службите за сигурност на Иван Костов.

Кариерата на Коцев първоначално минава през 4 РПУ в София, откъдето е махнат за изтичане на и информация и връзки с бандити.

По времето на Цветан Цветанов Живко Коцев цъфна във Велико Търново като шеф на МВР-то в града, където участва активно в изборите по гербаджийски, които бяха патент на Цв Цв.

Там се прочу с арестуваните лекари в Горна Оряховица, които после осъдиха държавата. След тоза загина и баретата Емил Шарков и Коцев го разкараха.

След ерата на “Цв. Цв.” Коцев се рестартира отново кариерно, този път с помощта на новото ДС – Добрите сили от ПП/ДБ.

Това никак не е случайно и има пряка връзка с другото ДС – истинското, от времената на червения терор и после на червените куфарчета.
Живко Коцев е внук на генерал Васил Коцев – шеф на Първо главно управление на ДС, това е Външното разузнаване, което после изнася парите на държавата във ВТД – външно-търговските дружество. Баща му Емил Коцев и чичо му Бойко Коцев са видни фигури от управлението на Иван Костов и Тройната коалиция. Единият виден приватизатор, другият дипломат.
Емил Коцев се казва и братът на Живко Коцев. Той бе изпълнителен директор на Техноекспортстрой. Оттам бе уволнен и върнат само за ден преди 13 години от тогавашния премиер Бойко Борисов. Бил е агент на ДС с агентурни псевдоними Еди и Витя.

Държавна сигурност е в основата на Живко Коцевата кариера, а милионите на баща му идват от разграбването на държава по времето на разбойническата приватизация при Иван Костов. Това обяснява всичко за неговия възход и падение и за неговите протектори от ПП/ДБ/ДС(Б).

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Държавна сигурност и Иван Костов са майката и бащата на корумпирания главен секретар на МВР със скъпите часовници от контрабандистите - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!