Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петьо Еврото изплува в контрабандистката сага с Паскал чрез неговия човек Ами!

Прочутият Ами от сагата със Златния гьол и 8- те джуджета на Петьо Еврото е свързан с групата на Паскал за контрабандата на цигари и подкупване на шефа на Митниците и Главсека на МВР!

Заради Еврото Ами бе предизвикал оперативния интерес на Иван Гешев и шефката на районна прокуратура София Невена Зартова – те двамата удариха ресторант Келари на Ами в Драгалевци, за да арестуват Еврото, а той избяга през камината.

Връзката на Размиг Чакърян – Ами с арестуваният за контрабанда Стефан Маринов Димитров е обективирана с имотна сделка, разкрива Бърд.
Интересита на единия са в лабораторията, известна като Златния гьол на Митническия пункт Капитан Андреево, а на другия контрабандата с тирове с цигари пак от там.

Ето я самата сделка:

Стефан Димитров придобива от фирма на Чакърян апартамент и гараж в София в края на 2023 на “много приятна цена” – 700 евро/кв.м. Той е регистриран като земеделски производител и няма други фирми. Купува в брой, без ипотека.

Роденият през 1991 г. Стефан е син на обвиненият заедно с него Марин Димитров – агент на ДС „Христов“. Двамата са считани за приближени на прословутият трафикант на цигари Николай Николов – Паскал. С тях беше арестувана и шефката на Агенция Митници Петя Банкова. Главен герой в тази сага е Живко Коцев – кадър на Иван Костов и генерал Атанасов и наследник на прочута фамилия с дебели връзки в ДС.

За него след малко в BNEWS.

Източник Бърд,

Колаж Бърд, Снимка Дневник

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Петьо Еврото изплува в контрабандистката сага с Паскал чрез неговия човек Ами! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!