Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕКШЪН В МРЕЖАТА: Питат Линда Петкова с кристали ли са козунаците й, та струват 60 лева - дори в Белгия и Канада нямало такава скъпотия (СНИМКИ)

АВТОР:  ПИК

На ожесточена атака е подложена бившата премиерша Линда Петков заради новите цени на Великденските си козунаци.

През уикенда жената на Кирил Петков пусна рекламен пост във фейсбук-страницата на сладкарницата са, с който съобщи, че започва да записва поръчки за тестените деликатеси. 

"Тази година те са ТРИ вида - със стафиди и цитрони, с натурален шоколад и бадеми, или шипков мармалад и орехи. И двата вида са направени с масло, мляко, кафява захар, яйца, безглутеново брашно, мая, кора от лимон и канела. Подходящи са за хора с алергия към глутен, защото тук в Amelie правим нашите сладкиши само без глутен! Има малки по 450г. и големи 950г.  Малките са по 34 лева, и големите 59 лв", гласи публикацията.

Цените обаче възмутиха потребителите в социалната мрежа. се възмущават от високите цени в сладкарницата:

"Нали разбирате, че без глутен означава без бяло брашно, а без бяло брашно няма конци, а без конци имаме кекс и нищо общо с козунак?", "Възмутена съм, дори в Белгия няма такава скъпотия... Госпожо Петкова, нямам думи", потресени са хората.

"Купуваш си от козунака на Линда и си с шанс за листите на ПП! Нямат наяждане!", подметна в ироничен пост и политическия наблюдател Валентин Кардамски, а под коментара му народът спука от бъзици безглутеновите козунаци: "Сигурно са омесени с кристалите на Киро и Лена, които ползват!".

Според един от коментиращите дори в италианските елитни магазини в Отава великденските сладкиши били по-евтини от тези на Линда - по 19.99 канадски $.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКШЪН В МРЕЖАТА: Питат Линда Петкова с кристали ли са козунаците й, та струват 60 лева - дори в Белгия и Канада нямало такава скъпотия (СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!