Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За морал вече изобщо не може и да се говори!

Strahil Angelov

Денков и веселата му компания с изострен корупционен апетит, която продължава да се нарича "политическа партия" и неизвестно защо още не е дерегистрирана и забранена, яростно брани главн секретар на МВР - контрабандист. До момента все още не е ясно какво точно чака Сарафов и защо няма повдигнати обвинения!

В същото време директорката на агенция "Митници", назначена от съпредседателя на ОПГ-то и министър на финансите Асен Василев, е в ареста за покровителстване на и участие в контрабанден канал!

Митниците заедно с НАП са основните структури през, които се реализира приходната част в бюджета на държавата - т.е. това не са някакви регионални горски стопанства или провинциални прогимназии, чиито директори са уличени в кражба на бензин или ориз от столовата.

На този фон е напълно естествено и разбираемо, че България няма да помирише Шенген и стоките на малкото останали български производители и индустриалци ще продължават да чакат по няколко дни на сухопътните граници!

В същото време лъжеакадемика и бандата контрабандисти най-нагло и цинично лъжат населението през партийните им телевизии и пропагандните канали на олигарха Прокопиев, че сме на крачка от пълноправното членство в митническия съюз и встъпването ни там по "въздух" е огромен успех за най-идиотското правителство, което сме имали, може би, в цялата си нова история. Не бе, не в успех - тотален крах е! Опашките от тирове са километрични, транспортният хаос е чудовищен и това е защото на власт са откровенни крадци, измамници и контрабандисти.

С тези няма кой да пусне България в Шенген, за да залеят Европа с контрабандни цигари и други стоки - онези държави все още се борят за приходите си и за икономиките си, въпреки усилята на рзни урсули и бореловци да ги сринат.

Демагогията и лицемерието на тези получовеци преминаха всякакви граници на политическо благоприличие. За морал вече изобщо не може и да се говори!

Основните им постижения били съдебна реформа и борба с корупцията - е снимките по-долу обясняват всичко и не се нуждаят от допълнителни разяснения! ЛЪЖЦИ!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!