Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Eто кои спасиха от арест главния секретар на МВР Живко Коцев – главният прокурор Борислав Сарафов и шефа на КПКОНПИ! Кой им нареди – никак не е трудно да се сетите!

Afera.bg

Софийски градски съд при определяне на мярката за неотклонение на шефката на митниците Петя Банкова е критикувал прокуратурата, като е посочил, че има данни за съпричастност към престъпната дейност и на свидетел Номер 3, като следва да се обсъди привличането му като обвиняем.“

–-

Както първа информира АФЕРА именно главният секретар на МВР е защитен свидетел под номер №3.

Сега АФЕРА единствена ще ви информира КОЙ и защо спаси от ареста главния секретар на МВР Живко Коцев.

Вчера след скандалния брифинг на Николай Денков и главния секретар на МВР Живко Коцев, в който Коцев се отказа от оставката си и обвини главния прокурор Сарафов в натиск, е имало съвещание на главния прокурор Борислав Сарафов, шефа на КПКОНПИ Антон Славчев, шефа на ДАНС Пламен Тончев и разследващи по досъдебното производство за контрабанда, пране на пари  и корупция. На съвещанието е била и прокурор Илияна Кирилова от СГП.

Шефът на ДАНС Пламен Тончев, както и прокурор от СГП Илияна Кирилова категорично са изразили становище, че трябва Живко Коцев да бъде задържан с искане за постоянна мярка задържане под стража от прокуратурата.

И сега внимание!

Главният прокурор Борислав Сарафов, въпреки че Живко Коцев и Николай Денков вчера на брифинг се изплюха върху честта му и го обвиниха в натиск срещу Коцев, е започнал да мънка и да се гъне. Вторият, който мазмантийски също се е огънал е бил шефа на КПКОНПИ Антон Славчев.

КОЙ е продиктувал огъването на главния прокурор и шефа на КПКОНПИ, се сетете сами! Никак не е трудно!

Днес при гледане на мерките за неотклонение самия съд дава становище, че прокуратурата трябва да привлече защитен свидетел №3 Живко Коцев като обвиняем, демек да го арестува и му поиска мярка задържане под стража.

Единствена АФЕРА информира всъщност кой точно е оказал натиск на Коцев да обърне позицията си и да отегли оставката си.

ДЕНКОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ПРИХВАЩАТ ЗАЩИТЕНИЯ СВИДЕТЕЛ, ВМЕСТО АРЕСТУВАН, ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР МВР ЖИВКО КОЦЕВ: „НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ! ВРЪЩАШ СЕ! И ПОСЛЕ ТЕ ВКЛЮЧВАМЕ В ЛИСТИТЕ, И СТАВАШ ПОЛИТИК!“

ДЕНКОВ, КИРИЛ ПЕТКОВ, ХРИСТО ИВАНОВ И БИВШ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ПРИХВАЩАТ ЗАЩИТЕНИЯ СВИДЕТЕЛ, ВМЕСТО АРЕСТУВАН, ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР МВР ЖИВКО КОЦЕВ: „НИЩО НЕ МОГАТ ДА ТИ НАПРАВЯТ! ВРЪЩАШ СЕ! И ПОСЛЕ ТЕ ВКЛЮЧВАМЕ В ЛИСТИТЕ, И СТАВАШ ПОЛИТИК!“

Скандалната позиция по спасяването от арест на Живко Коцев на главния прокурор Сарафов и шефа на КПКОНПИ означава, че ОНЗИ, КОЙТО ИМ ДЪРПА КОНЦИТЕ, заради хатъра на „простоидиотите“ ги е спрял да употребят по предназначение закона и да спасят корумпирания тип Коцев от арест.

Долна история.

Afera.bg

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: EТО КОИ СПАСИХА ОТ АРЕСТ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ – ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР БОРИСЛАВ САРАФОВ И ШЕФА НА КПКОНПИ! КОЙ ИМ НАРЕДИ – НИКАК НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИТЕ! | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!