Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СЪТРЕСЕНИЕ: Асен Василев с обвинение за корупцията в митниците?

Паскал, Асен Василев и Петя Банкова май ще се окажат в един кюп

Narod.bg

Очаква се сериозно сътресение по върха на държавата – финансовият министър в оставка Асен Василев може да бъде обвинен за участие в организираната престъпна група (ОПГ) за пране на пари и контрабанда в митниците като съучастник на Петя Банкова, баща и син Марин и Стефан Димитрови и техния кукловод Николай Николов – Паскал. Това твърди само пред Narod.bg високопоставен източник от спецслужбите!

Усилено се проверява информация, по която имало събрани доказателства, че митничар №1 Кака Петя се отчитала на Асен Василев. Narod.bg припомня, че Петя Банкова е лично назначение на финансовия министър, добутана до зам.-директор на митниците и накрая до митничар №1.

Връзката между двамата е направена от покойния вече Алексей Петров, и по-скоро от неговия бодигард тогава Георги Скриников, с когото Петя Банкова имала интимни отношения, което само Narod.bg разкри.

Не е тайна, че Асен Василев вече е разпитван за корупционния ад в митниците, а от прокуратурата не скриха, че във всеки един момент в зависимост от данните свидетелите могат да станат обвиняеми.

„Не съм взимала пари. В сауна не съм се срещала с никой. Никой не ми е искал пари, никой не ми е предлагал пари. Асен Василев не ми е искал пари, а и аз не съм вземала пари.

Това каза митничар №1 Петя Банкова, докато я водеха с белезници към съдебната зала, макар вече никой да не вярва на думите ѝ след плоската лъжа, че не познава любовника си Стефан Димитров, с когото си разменяли интимни съобщения като осмокласници. Малката Яра лъсна и в братска прегръдка с другия „колос” в ПП – Кирил Петков.

Това изречение се е случайно изпуснато, тя се презастрахова и в рамките на разследването може да обърне показанията си и така да „изгори“ Асен Василев, коментира източникът ни.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СЪТРЕСЕНИЕ в Narod.bg: Асен Василев с обвинение за корупцията в митниците? - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!