Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цялата история на сглобката, общото й правителство, взетите решения, промени в Конституцията и други алабализми можем метафорично да сравним с една обикновена бременност

Лилия Божкова

Цялата история на сглобката, общото й правителство, взетите решения, промени в Конституцията и други алабализми можем метафорично да сравним с една обикновена бременност.
Значи, първия етап на ухажване не беше кой знае какво, нито беше най-доброто, което може да се постигне, но все пак ГЕРБ кавалерски подари на ППДБ общинските избори - включително кметския стол на столицата. Докато се разберат за правителство, това - онова и мина етапа на цуни-гуни, друс-друс и някак неусетно за новоизлюпените политици  стана забреметяването. 
Цялата щастлива бременност премина типичто за една кофти бременност. Гледахме кисели физиономии,  гледахме доволни физиономии, чак на нас ни се додрайфа. Плъха и свитата му си сменяха мненията и настроенията, типично за протичащите хормонални промени по време на бременност и така до края на тези 9 месеца.

Роди се и урудливото им отроче, нарекоха го "служебен кабинет". ППДБ се сдоби със състоянието наречено следродилна депресия, ядоса се, че не е се е възползвала по-пълноценно от бременността, ядоса се, че не е разбрала кога и как са ги наеВ@ли, ядоса се, че е родила уродливо недоносче, което я поставя в неизгодна позиция в предстоящото та 09 юни съревнование и членовете на ппдб завиха до Бога.
Обикновено така става, когато булката забременява с користни цели, но не преценява  потенциалните възможности на осеменителя. А, като се окажат 2 осеменителя в едно - последиците от раждането се свеждат до много вътрешни и външни разкъсвания.
Сълзите в очите, молбите от синия екран и част от тъпите изказвания ги пропускам - че публикацията ми става като типичен спам.

 Завършвам с фразата на фразите, изказването на изказванията, мухата на лайното от последната седмица ..      
Действащият министър председател заяви, че тайните служби се занимават с продажба на наркотици.
Колкото и несериозно да ни приемат в ЕС, не  могат да подминат това скандално изказване на един глупак, случайно попаднал на тази позиция. Всички посланици са изпратили своите доклади и ха на бас какво пише в тях.
Че, премиерът на България е признал в ефир, че тайните служби са дилъри. Австриецът и нидерландецът ще добавят, че са били напълно прави да ни спират за пълноправното ни приемане в най-тесния кръг на ЕС. 
ХАХАХАХА - Шенгена оттече заради плъха.

 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Цялата история на сглобката, общото й правителство, взетите решения, промени в Конституцията и други алабализми можем метафорично да сравним с една обикновена бременност

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!