Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОЙ натиска ръчната спирачка на Сарафов да арестува Асен Василев?!

Би Нюз

Оттоворър е прост и ще го видите накрая.

Самоубийството на Живко Коцев е отчаян опит да се спаси от затвора Асен Василев!

Политическото и морално самоубийство на Живко Коцев си има висока цена – да бъде спасена кожата на тартора на митническата мафия Асен Василев. И той се спсява .. засега.

Именно Василев е човекът, назначил Петя Банкова за шеф на Митниците. Това стана след нелепата му идея да обедини Митниците и НАП, когато старият шеф Павел Тонев метна оставка. Връзката на далаверата с контрабандните цигари с тирове е изцяло по градска хасковка линия – и митниците и участниците (Асен Василев и Паскал с аверите си са от там).
ГКПП Капитан Андреево е най-голямата митница на границата на ЕС с Турция и Азия.
Цялата разработка на ДАНС и прокурорите е стигала до Асен Василев. Живко Коцев е разкрил всичко за връзките на хората на Паскал с Бойко Рашков и касиера на Промяната и държавата Асен Василев. Тогава Денков и Киро Петков убеждават със заплахи Коцев да се върне в МВР, за да развалят договорката му със Сарафов. Само, че Коцев е уплашен до смърт и решава угоди на всички – да оттегли оставката, но да остане и защитен свидетел, защото в противен случай подлежи на арест. Остане ли Живко Коцев защитен свидетел – арестът на Василев е в кърпа вързан.
Така става, когато събереш в едно огромна политическа власт и касата с парите, както Бойко Борисов нарочно направи с Кокорчо. Борисов му даде ключа и го сложи на слушашката.

По-интересно е КОЙ сега набива спирачките на Сарафов да арестува Асен Василев. Следващите дни ще стават ясни още подробности и факти в далаверата с митниците и хасковската връзка. Колкото и да се прави на благодетел на Асен Василев и на Промяната Бойко Борисов трудно ще удържи раздледването и ареста на Василев. А това слага край на “Промяната”. Не случайно днес Денков му постави ултиматум и го плашат с протести – или избираш Певсски и арестуваш Асен Василев или избираш нас и Габриел и отхвърляш Пеевски. Борисов не може да направи такъв избор поради много причини. Арестът на Василев е въпрос на часове и дни – не дали, а кога и ще се случи, когато Банкова и Коцев останат без избор, притиснати от обстоятелствата, и се разпеят в съда. Близката Николина Ангелкова – пряк свидетел на подкупа с часовника, заедно със своя шеф Валентин Златев, в чийто хотел са провеждани срещите, също държат ключа от бараката. Но идва време Бойко Борисов да реже живо месо и той ще го направи.

Василев знае това и играе ва банк – иначе следва пътя към Дубай или ареста в Националното следствие. Той го заслужил най-много от всички.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КОЙ натиска ръчната спирачка на Сарафов да арестува Асен Василев?! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!