Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков и Коцев - на СПА и софра със задържаните за контрабанда баща и син (СНИМКИ)

"Афера" публикува няколко снимки, от които се виждат близките отношения помежу им

Появиха се снимки на Бойко Рашков и Живко Коцев с Марин и Стефан Димитрови, за които се твърди, че са замесени в контрабанда, съобщи Афера. Бащата и синът бяха задържани заедно с шефката на Митниците Петя Банкова, а днес съдът разпореди постоянна мярка "задържане под стража". Бащата обаче се разболя и към момента е в "Пирогов".

Ето какво пише Веселина Томова, споделяйки снимките:

"Понеже са чисти сълзи ненапити. Понеже единият беше вътрешен министър, сега е депутат от ПП/ДБ. Понеже другият е главен секретар на МВР, дето „каузата“ му била закона.

Понеже Рашков не ги познавал контрабандистите Марин и Стефан Димитрови, аватари на топ контрабандиста Николай Николов – Паскал.

Понеже Живко Коцев го изкараха вода ненапита, а той години е хлебил от контрабандистите и за да не го арестуват. И в момента го пожалват горе от властта, продължавайки да го правят защитен свидетел, вместо да го арестуват! 

Бойко Рашков, дето контрабандистите Марин и Стефан Димитрови му идвали само в канцеларията, че да му подават инфо за престъпления, хахаха! Ето го тук – в дома на Бойко Рашков с контрабандиста на Паскал Стефан Димитров! 

Ето го и главният секретар на МВР Живко Коцев с контрабандиста на топ контрабандиста Паскал – Марин Димитров:

Ето ги тук и семейно Живко Коцев и Марин Димитров:

Главният секретар на МВР Живко Коцев по халати заедно с контрабандиста Марин Димитров – аватар на топ контрабандиста Паскал:

Баща и син контрабандисти Марин Стефан Димитрови заедно с главния секретар на МВР Живко Коцев:

Живко Коцев пак с контрабандиста Стефан Димитров:

А тук е култово! Главният секретар на МВР Живко Коцев се фука с „часовниче“, което струва 50 бона, подарък от контрабандистите:

А сега го направете пак главен секретар на МВР тоя тип Живко Коцев, Паскал го турнете шеф на Митниците, а Бойко Рашков – шеф на КПКОНПИ. Контрабандист до корупме, майно льо!", пише още Веселина Томова. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Рашков и Коцев - на СПА и софра със задържаните за контрабанда баща и син (СНИМКИ) - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!