Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Димитър Главчев няма свободна воля и назначава на принципа „Ти на кого си човек?“

Кристиян Коев

Кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев отново поставя въпроса – „ти на кого си човек?“

Под натиска на парламентарната група на ГЕРБ-СДС, кандидатът за служебен министър-председател Димитър Главчев се спря на Калин Стоянов за служебен министър на вътрешните работи.

Според  политолога Мария Пиргова по същия начин са назначени и служебните министри, поради причина, че Димитър Главчев не е човек със свободна воля, а воля подчинени на олигархични интереси и така и се прави правителство.

Мария Пиргова каза пред БНТ, че политиците не се интересуват от гражданите. Тя не очаква кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев да направи промени в служебния си кабинет до вторник, когато президентът Румен Радев ще подпише указа за служебно правителство и за изборите 2 в 1.

Подобна теза изрази и политолога Любомир Стефанов. Той добави, че служебният кабинет „Главчев“ отново е в хипотезата – „ти на чии хора си“. Защо трябваше да се угажда всекиму, запита Стефанов. Той е доволен, че ще има нови предсрочни парламентарни избори, защото хората напоследък забравили какво е отново да избират. И Стефанов не очаква Главчев да прави промени в служебния кабинет.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Димитър Главчев няма свободна воля и назначава

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!