Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Продължаваме Промяната се разпада! Стотици напускат Кирил и Асен, за да не загубят заплати и привилегии

Би Нюз

За голям проблем в ПеПетата, след като изгубиха властта, алармират BNEWES от министерства и агенции. Масово бягство и скатаване на кадри, които не искат да ги свързват с провалената партия, загубила глупаво цялата власт, която бе узурпирала с 30-ина депутати.
След зрелищното изгонване от партията на Георги Гвоздейков, който избра да остане министър на Главчев, стотици кадри на ПП – зам. министри и шефове на дирекции по министерства и агенции се скатават, че имат нещо общо с партията на провалената промяна. Прокуратурата също дебне какво ще излезе от ревизията на кабинета Денков и кой ще търка наровете за назидание за разхищения и кражби.

Министрите от ПП, които остават – в транспорта, образованието и земеделието, въобще няма да пипат кадрите на Промяната. В останалите министерства служителите на високи позиции, назначени от Киро и Асен, си пишат сами молбите за напускане на партията, за да не ги изключват от нея, щом решат да предпочетат чиновническата пред партийната кариета и то в партия със затихващи функции. Такива са рисковете пред всяка партия, събрана от кол и въже, в името на властта.

Точно преди изборите Кирил Петков и Асен Василев остават без партия и кадри, които предпочитат охолния живот, служебните автомобили и секретарките пред това да ходят на предварително изгубени избори.

Така става с всяка клиентелистка партия, която изгуби достъп до държавния ресурс и благоволението на ДПС и ГЕРБ.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Продължаваме Промяната се разпада! Стотици напускат Кирил и Асен, за да не загубят заплати и привилегии - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!