Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ФАРС и ОБРАТ! Главсекът Живко Коцев се появи и оттегля оставката си, защото я подал под натиск!

Би Нюз

Оставката не е мой личен акт, заяви Коцев и обяви, че я подал, все едно е бил друг човек, под натиск от високопоставени лица. Отказа да каже кои, но потвърди, че е бил претърсен от ДАНС и КОНПИ и е привикван от тях. Отрече да са откривани скъпи вещи и големи суми пари при обиските. Не разкри станал ли е защитетен свидетел срещу шефката на Митниците.

Живко Коцев оттегля оставката си като главен секретар на МВР, защото я подал под морален и психологически натиск! Срещу него стояла голяма армия, която искала да го дискредетира!

Това заяви той в компанията на Денков Министерски съвет. Къде и как е открит Коцев – това Денков не разказа, но сподели, че го е идирвал дори в ДАНС.
Коцев разказа, че заявката на Главчев, че е оставил Калин Стоянов заради напускането на главсека, обърнала позицията му. Вчера, докато го издирвали, Живко Коцев “стоял в кабинета си и работел”. Човекът изглеждаше много смачкан.

Мой морален дълг е да се върна и да работя със смачкан глас обяви Коцев. Очаквам всичко от всеки, каза човечецът, но заяви: “Не се страхувам за живота си!”

Вчера Коцев написа, че влиза на ново обществено поприще, а днес абсурдно реши да се връща в униформа. Вече като защитен свидетел по аферата с Митниците.

Денков се е обадил на президента, че няма да придвижи оставката към него и Радев се бил съгласил.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ФАРС и ОБРАТ! Главсекът Живко Коцев се появи и оттегля оставката си, защото я подал под натиск! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!