Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ВИС? Сестрата на братя Илиеви мизерства в Кюстендил

Мариана живее с трите си деца в родната къща на митичните гангстери

Мариана Илиева - родната сестра на митичните шефове на ВИС Жоро Илиев и Васил Илиев, не се е облажила и с една стотинка от ститиците милиони, които подземните босове въртяха приживе. Тя живее в Кюстендил и се грижи сама за двете си дъщери близначки и сина си, като едва свързва двата края, твърдят местни жители.

От две години насам Мариана е разделена с мъжа си Емил Котев, който я зарязал и започнал да плаща съвсем минимална издръжка за трите си деца. Освен, че не бил хич по работата, Котев имал сериозни проблеми с хазарта, които на няколко пъти едва не го докарали до просешка тояга.

Днес Мариана сама отглежда трите си деца

Мариана стотици пъти се опитвала да го откъсне от пагубния навик и в един момент той си грабнал чукалата, а тя не се и опитала да го спре. Решила, че е по-добре сама да се блъска и да храни децата си, отколкото да живее със заклет комарджия.

Сестрата на висаджиите хич не може да се похвали с висок стандарт на живот. Навремето някои шушукаха, че вдовицата на Жоро Илиев - Мая Илиева, чат-пат изпращала по някой лев на Мариана, но това според местните е легенда. Дори децата им, които са първи братовчеди, на практика не се познават.

Жоро Илиев отстъпи на сестра си родната им къща в Кюстендил, но тя се нуждаела от спешен и почти цялостен ремонт, за какъвто Мариана Илиева няма пари.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КЪДЕ СА МИЛИОНИТЕ НА ВИС? Сестрата на братя Илиеви мизерства в Кюстендил - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!