Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пеевски хвърли бомбата! Прокопиев преговарял с него в централата на ГЕРБ!!!

Би Нюз

Борисов е бил човекът сдобрил двамата най-могъщи в държава от сцената на медиите и политиката – Прокопиев и Пеевски. Тази дълго и дълбоко скрита, вероятно срамна за някой от тях, тайна разкри самият Пеевски.

“Ходил съм заедно с ПП-ДБ при Борисов. С Прокопиев сме били заедно при Борисов в централата“, разкри задкулисието на “Промяната” Пеевски пред медиите. Защо? Защо с издателя и приватизатора и глава на кръга Капитал? За сайтове и вестници ли са говорили в кабинета на лидера на ГЕРБ? Или за телевизии? Защото Промяната си има кукловод, за когото никой не е гласувал ли?! Защото Кирчо и Ицо Мазното турско кафе си имат бос?

Като колеги издатели и медийни босове? Като мощни бизнесмени, делящи държавата? Като партийни строители, вдъхновители и кукловоди на жълтопаветните либерални протестъри? Или като “представител” на Посолството се е явил тази среща г-н Прокопиев, за да пуши лулата на мира с ужким своя враг номер едно от 20 години? Случайно ли съдът после пусна едни запорирани имоти от КПКОНПИ? Какви срамни или пък чудесни договорки са правени тогава? Нацията заслужава да зная цялата истина!

Очакваме отговори, не – уважаеми г-н Прокопиев, ментор и духовен гуру на не-коалиционните партньори на Борисов и Пеевски!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пеевски хвърли бомбата! Прокопиев преговарял с него в централата на ГЕРБ!!! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!