Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Главният секретар на МВР напуска поста си – Живко Коцев си тръгва заради контакти с разследвани за престъпления

Главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев е подал заявление за освобождаване от длъжност по собствено желание, съобщават официално от МВР.

На основание чл. 36, ал. 6, т. 1 от Закона за Министерството на вътрешните работи той е подал заявление за напускане, допълват от ведомството.

Живко Коцев пое поста на главен секретар от 8 септември 2023 година.

ПИК: ДАНС е обискирал дома на главния секретар на МВР Живко Коцев. За да не го арестуват, той се е съгласил да стане свидетел по делото за контрабанда

Ченге №1 Живко Коцев си тръгва заради контакти с разследвани за престъпления

Професионалният шеф на МВР Живко Коцев сам напуска поста главен секретар заради засечени срещи между него и лица, разследвани за престъпления, научи ексклузивно Narod.bg от униформени по върха на Вътрешното министерство.

Преди време са засечени контакти на главен комисар Живко Коцев с фигури, свързани с ъндърграунда, които били поставени на външно разузнаване.

В рамките на това проследяване е разкрита и срещата на гл. комисар Коцев с двама криминално проявени, разкри източникът на Narod.bg.

След като новината е достигнала до главния секретар на МВР, той решил сам да напусне поста, за да не предизвиква изкуствено ескалиране на напрежението във Вътрешното министерство.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Главният секретар на МВР напуска поста си - Труд

Удар на Narod.bg: Ченге №1 Живко Коцев си тръгва заради контакти с разследвани за престъпления - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!