Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин от "Възраждане“ поиска задържането на ген. Атанасов

АВТОР:  ПИК

"Продължаваме промяната-Демократична България" представляват тежка заплаха за националната сигурност. Това заяви от кулоарите на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Днес внесохме предложение за следващата сряда в Народното събрание да се изслушване на директора на Военното разузнаване ген. Венелин Венев за опит от страна на Атанас Атанасов за вмешателство и вербуване на хора във Военното разузнаване и службите като цяло", информира още той.

"Ние ще настояваме за максимално бързи мерки и за задържането на Атанас Атансов. Говорим за квалифициран състав, държавна измяна, за това Атанасов няма имунитет", посочи Костадинов.

По думите му тази цялата шайка няма как да бъде разплетена.

"Тя трябва да бъде разчлена. Изборите са тези, което могат да променят ситуацията", категоричен е лидерът на "Възраждане".

"Ако "Възраждане" спечели изборите на 9 юни и това не е изключено, то България ще бъде друга и това ще бъде световна новина", убеден е Костадинов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ЕКШЪН В ПИК TV! Костадин от Възраждане“ поиска задържането на ген. Атанасов (ВИДЕО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!