Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Алексей Петров свързал митничарка №1 Петя Банкова с Асен Василев

В дъното на митничарските арести – Хасковска драма – Арестуваната шефка на Митниците: Разочаровахте американския посланик!

Арестуваната шефката на Агенция "Митници" е добре известен кадър на ДПС. Някои се правят, че не знаят! След това важно уточнение, оставям на вашето въображение да разберете защо тя е назначена за шеф от Асен Василев и кой има способности да неутрализира подобна схема. Нали всички твърдят, че знаят нещата по-добре от мен! Дано.

Има, обаче, нещо гнило в ДПС! И в ГЕРБ.

Полк. Николай Марков

https://t.me/polkovnikmarkov

Ударената от акцията на ДАНС по-рано днес шефка на Агенция „Митници” Петя Банкова е заела високия пост покрай връзката си с финансовия министър Асен Василев, която е осъществена благодарение на… Алексей Петров, разкри Narod.bg.

Петя Банкова, която е в системата от 2002-а като служител на ДОТИ-МВР, минава през ДАНС, за да влезе в митниците, където зае поста директор на 20 февруари 2024-я, преди това бе зам.-директор.

Заповедта за назначението бе на принципала – финансовия министър Асен Василев, като доскорошният началник Павел Тонев стана негов съветник.

Според униформен източник на Narod.bg именно бившият съветник в ДАНС Алексей Петров, екзекутиран на 16 август 2023-а, запознал Петя Банкова с Асен Василев.

Оказа се, че в онзи период Банкова имала специфични отношения с един от охранителите на Алексей, който пък я представил на своя босс, а той пък – на Асен Василев, който я лансира по върха в митниците, отсече информаторът на Narod.bg.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Сензация в Narod.bg: Алексей Петров свързал митничарка №1 Петя Банкова с Асен Василев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!