Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ИЗВЪНРЕДНО! Калин Стоянов е арестувал шефовете на Митниците зад гърба на Денков и Асен Василев

Асен Василев призна: Премиерът Денков не знаеше за арестите на митничарите! Именно Василев бе министърът провел чистката в Агенция Митници преди броени дни, когато кабинетът вече бе с гласувана оставка. Арестуваните шефове са негови кадри в агенцията, които той е назначил на изпроводяк.

Днешните арести в Митниците са станали зад гърба на отиващото си правителство.
Вероятно само вътрешният министър Калин Стоянов е знаел и е провел акцията без да съобщава предварително на прекия си началник премиера Денков.

Вероятно арестите са свързани с касичката от митниците с Турция и захранването с финансови потоци на предстоящата свирепа изборна кампания за партията на Кирил Петков и Асен Василев.

“Силно се надявам, че тази акция не е насочена срещу ефективната работа на г-жа Банкова. Откакто тя стана шеф на Агенция „Митници“ имаме рекордно заловени количества наркотици, в това число 170 кг хероин на пристанището. По сигнал от австрийското правителство и от други служби бяха уволнени над 20 митничари в това число бяха сменени шефовете на гранични пунктове и шефовете на смени, където върви контрабанда. Другото, което г-жа Банкова успя да направи, е имаме вече митничари от САЩ на „Капитан Андреево“ и в Бургас. Очакваме митничари от Англия на „Капитан Андреево“, до колкото разбирам днес акцията се е случила преди срещата й с посланичката на Австрия, за да дойдат и австрийски митничари. Трябва да изчакаме да видим какви доказателства ДАНС и КПКОНПИ ще извадят. Ако има проблем с корупция или нещо такова, ще вземем съответните мерки“, каза Василев, който е изпаднал в безтегловност, след като МВР му разпадна схемата с финансирането на изборната кампания с митничарските торби.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Калин Стоянов е арестувал шефовете на Митниците зад гърба на Денков и Асен Василев - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!