Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нов заговор на Пеевски и Кирил Петков срещу Русия и нейните пипала у нас “Лукойл” и “Турски поток”!

Пеевски и Кирил Петков са като близнаци в парламента и двамата не правят нищо един без друг. Сега отново мачкат в тандем Турски поток и Лукойл. Двамата са решили да правят комисия, която да разследва двете руски пипала у нас.

“Ще подкрепим комисията за „Турски поток“. Дори сме разговаряли с колегите. Включваме и „Лукойл“. Имам уверението и от Кирил Петков, че те също ще я подкрепят. Ще бъде една комисия, ние дължим на хората истината за всеки един проект“.

Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на Народното събрание. В дневния ред на Народното събрание има предложение от ПП – ДБ за анкетна комисия по газопровода. По-късно се появи Венко Сабрутев, който изясни, че от ПП искат комисията за Лукойл да е отделно. Ние искаме всичко да се знае, каза Кирил Петков и предлага комисията за Лукойл да се оглави от човек на ГЕРБ и ДПС, а за Турски поток да я оглави човек от ПП/ДБ.

Винаги сме готови за избори. Няма да предложим министри на г-н Главчев, отговори на медийни въпроси Пеевски.

По думите му е много рано, за да се говори за формули. „Нека да минат изборите и да видим какво доверие ще ни дадат хората. Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем и ще говорим с тези, които сме отговорни към България“, заяви още той.

Обичам Бойко, но обичам еднакво и Кирчо Петков, често споделя с умиление Евроатлантик номер 1 пред медиите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Нов заговор на Пеевски и Кирил Петков срещу Русия и нейните пипала у нас “Лукойл” и “Турски поток”! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!