Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джо Байдън забрани на децата да рисуват Христос и кръстове по Великденските яйца, а след това ги разплака (ВИДЕО)

Би Нюз

Горещ клип върви от празненствата за Великден на моравата пред Белия дом, в който се вижда как Джо Байдън разплака малко момиченце пред майка му само с вида си.

Малките деца имат безпогрешно чувство за усет кой трябва да харесат и от кой да се страхуват. И малката християнка го демонстрира веднага, след като срещна сатаниста, обитател на Белия дом.

Преди да покани децата в дома си, който Ше обитава до 20 януари догодина. Байдън прояви нечувано светотатство и обяви Деня на Възкресението на Исус за Ден на Трансджендърните по света. Който не му е светнала червени лампичката, трябва да види конкурса за рисуване на Великденски яйца, в който Белия дом забрани да бъдат рисувани християнски религиозни символи като кръста и Божия син.

Байдън и администрацията направиха още по-ясно видима сатанистката си същност, след като забраниха религиозни произведения на изкуството от конкурса за великденски яйца в Белия дом. Конкурс,който се провежда от 50 години на Великден в Белия дом!

Листовката за конкурса, който е отворен за деца от Националната гвардия, гласи, че предложенията „не трябва да включват никакво съмнително съдържание, религиозни символи, открито религиозни теми или партизански политически изявления“.

С две думи ,децата рисуват зайчета и яйца, но трябва да бъдете внимателни някой да не нарисува кръст или Исус!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Джо Байдън забрани на децата да рисуват Христос и кръстове по Великденските яйца, а след това ги разплака (ВИДЕО) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!