Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудо! Петьо Еврото се прибра в България с Мис Бикини под ръка и заради приятеля си Нотариуса

Знаковият бивш следовател Петьо Еврото се върна у нас жив и здрав. С него е и прочутата Мис Бикини от Барселонагейт, която от години живее в Истанбул. Петьо Еврото планирал да се ожени за нея и да се обяви за бащата на детето на своя приятел. Самият той до вчера се криеше без да го търсят в същата наша южна съседка.

Това щяло да стане веднага, след като г-н Петьо Петров даде показания в комисията на г-н Никола Минчев за дейността и смъртта на приятеля му Нотариуса.
Петьо Еврото до месец обеща да отвори прясно реиновираният любом ресторант с 8-те джуджета, в който редовно си обядваха Бобо Сарафов и неуморните му прокурори в доброто старо време. Било, каквото било и пак ще бъде, каквото беше. “Всичко свърши с Барселонагейт и 8-те джуджаци, редно е пак с тях да се започне”, размишлява на глас Еврото. Той получил и оферта да стане депутат, но отказал тактично.

След разтурянето на Сглобката пред Еврото се отварят нови хоризонти. Той щял да се кандидатира за член на новия Висш Съдебен Съвет от гражданската квота, предвидена от законодателя Христо Иванов. Целта на гражданина Петров е максимално да защити обществения интерес и евроатлантическите ценности при избора на приятеля му Боби Сарафов за нов главен прокурор. Петров обещал на големите началници да е примерен и непакостлив като любимия си книжен герой Мечо Пух, докато не изтече давността за всичките им бандитски прояви. Дори спрял твърдия алкохол и минал лимонада с много лед.

Еврото обещал на Иван Гешев повече да не му пука гумите на колите и да не му прави атентати с пиратки.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Чудо! Петьо Еврото се прибра в България с Мис Бикини под ръка и заради приятеля си Нотариуса - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!