Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Главчев обори Борисов, че не са се виждали от 10 години и нарече спорния Калин Стоянов “експерт”

“Няма как да съм готов с кабинет. Вчера разбрах за мандата.

Разумният срок е една седмица. Министри има по министерствата.

Ще търся министри, които са експерти, и които са равноотдалечени от политическите сили. В самите министерства има такива експерти, които ще се нагърбят с тази нелека задача.

Не мисля, че съм толкова ярка политическа фигура. Бил избледнял последните години, но оборо опашато твърдение на биешия си лидер Борисов, че не са се виждали от десет години.

Стартирам още сега преговорите.

В понеделник ще подам заявление за неплатен отпуск в Сметната палата“, каза Главчев.

Той изрази мнение, че изборите трябва да са 2 в 1.

„Когато съставя списъка с кандидати, ще го представя на партиите в парламента. Избирателната активност ще бъде убита, ако има две дати и изборите не са 2 в 1.

Ще водя разговори с много хора. Не знам дали няма да има упрек, че Калин Стоянов е политическо лице. Аз не мисля, че е такова. Той си е експерт в областта. Споровете около него не мога да им хвана края. Има сериозни колебания преди да твзема това решение. Ако не бях приел, изпадахме в криза.

Главчев посочи че не счита за политическо лице вътрешния министър в оставка Калин Стоянов, но и че всички министри в редовното правителство се считат за политически лица.

„Калин Стоянов си експерт в областта, такива има и други. Ще водя разговори с много хора“.

Главчев се видял с Борисов преди 8 месеца, а не преди 10 години!

Председателят на Сметната палата каза, че не се е виждал с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов откакто е избран на поста си на 28 юли 2023 г. и че ще подаде заявление за излизане в неплатен отпуск. Самият Борисов ден по-рано безочливо би трябвало да е излъгал, че “не го е виждал от 7-8-10 години”.

Ще отстоявам евроатланческия път и ценности“, добави председателят на Сметната палата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Главчев обори Борисов, че не са се виждали от 10 години и нарече спорния Калин Стоянов “експерт” (ВИДЕО) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!