Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пълно прецакване за Промяната! Калин Стоянов остава служебен вътрешен министър

Няколко министри от Сглобката остават като служебни, а най – важният от тях за изборите, МВР министърът, остава. Сделката за Калин Стоянов е договорена на най-високо ниво между ментора на Стоянов Делян Пеевски и Румен Радев. Така ПП и ДБ няма да могат да получат бонус “Ала – бала” за изборите, който взимаха през последните 3 години и за който Киро Петков се хвалеше в записите с Руди Гела.

Играта на шарлатанина Кирчо с кодовете приключи!

Това е голям удар за ПеПетата, които искаха Андрей Гюров да грабне мандата и да сложи Бойко Рашков за министър. Същитете ПП и ДБ налапаха голата кука със Сарафов и изпраха напълно Бойко Борисов и се настаниха удобно девет месеца в скута на Пеевски.

Това ще им струва поне 5% надолу от изборните резулати и надали ще надхвърлят традиционните си 12-15%. Радев, ГЕРБ и ДПС заедно са решили да ги унищожат.

Друг ключов министър за изборите, който ще бъде стикован само с ДПС и ГЕРБ, ще бъде този на електронното управление, който ще отговаря за изборните машини, всъщност, за принтерите.

Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни

Стоянов получи захарче със снимката с американския посланик, което беше важно послание до Румен Радев, че Америка няма нищо против него. Прибраните отзад ръце на посланик Кенет Мертен пък са важен дипломатически знак към шефовете на Стоянов, че техните действия се следят под лупа от американските служби и от Посолството.
Подкрепата към Киро, Асен и към проваления напълно Христо Иванов е сведена до кота Нула!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пълно прецакване за Промяната! Калин Стоянов остава служебен вътрешен министър - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!