Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оставен без избор Радев избра за служебен премиер Димитър Главчев “напук” на Борисов и Корнелия

Следата на Радев за премиери приключи с избора на опитния политик от ГЕРБ Димитър Главчев!

Промените в Конституцията, смисъл на живота за ПП и ДБ, завъртяха безумна рулетка, която върна ГЕРБ служебно на власт 4 години след протестите с Мутри вън и вдигнатия от Радев юмрук.

Държавният глава Румен Радев определи председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател. Това е смъртен удар по Продължаваме Промяната, която Радев нарича шарлатани.

В изпълнение на чл.99, ал.5 от Конституцията държавният глава Румен Радев определя председателя на Сметната палата Димитър Главчев за кандидат за служебен министър-председател.

Главчев бе шеф на парламента от партия ГЕРБ, првди Борисов да го свали след протест на БСП, че не е дал думата на Корнелия Нинова.

На 30 март от 14.00 часа държавният глава ще приеме кандидата за служебен министър-председател в президентската институция, за да му възложи да предложи състав на служебно правителство

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Оставен без избор Радев избра за служебен премиер Димитър Главчев “напук” на Борисов и Корнелия - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!