Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Покойният Сергей Магнитски вдигна пак Сглобката на Бойко и Прокопиев от отвъдното

Готово е, но не е хубаво.

Сглобката на Борисов с Прокопиев е скалъпена. С преговори по телефона. От Посолството. Очаква се да стане факт във вторник на извънредно заседание на парламента.

Сагата завършва с пълна капитулация на Борисов, с Габриел фиктивен премиер и с Асен Василев – реален министър председател.
Тагарев остава и ще бъде ключова фигура за вкарването на България в бойните действия срещу Русия. На първо време като логистичен хъб за фронта.

ГЕРБ и ПП/ДБ си правят ритуално харакири под вещото ръководство на Посолството!

В кабинета единствените представители на ГЕРБ-СДС ще бъдат Мария Габриел – премиер и външен министър, и Росен Желязков – министър на иновациите, за да освободи мястото на ген. Атанас Атанасов. Това пишат медии, близки до ГЕРБ.
Ивелина Василева, близка до ДПС и ГЕРБ, става екоминистър, за да храни изпосталелите им партии.

Борисов е клекнал на всички условия, защото му е показан новият списък със санкции по Магнитски, в който той е на първо място заедно с бивши министри на ГЕРБ и близки до него олигарси. Това сочат горещи мълви от офисите на ДБ и Капитал, които пируват с шампанско капитулацията на Бойко.

Условията, които Борисов е приел, да пълна капитулация пред ДБ и Христо Иванов. Шефът на ДАНС ще бъде сменен незабавно с човек, одобрен от Посолството.

Всички регулатори ще бъдат сменени до три месеца с 50% хора на ПП и ДБ. Нов ВСС ще има до началото на лятото, а Сарафов ще бъде сменен с главен прокурор на кръга Капитал, който ще поеме гаранции само лично към лидера на ГЕРБ, но не и към аверите му в партията и извън нея.

България ще бъде готвена за война. Очертава се да станем втора фронтова държава , включително и по морската ни граница с Русия. Сглобката има срок да издържи поне 6 месеца.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Покойният Сергей Магнитски вдигна пак Сглобката на Бойко и Прокопиев от отвъдното - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!