Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Иванов и Прокопиев поставили условия на Бойко и Пеевски да им предадат МВР и Прокуратурата, за да има Сглобка

Ново непреодолимо двойно условия поставили от вчера ПП и ДБ на Прокопиев за продължаване на Сглобката.

Първото условие била главата на Калин Стоянов, който е явна креатура на ГЕРБ и ДПС, и смяната му с угодна за соросоидните НПО-та и кръга Капитал фигура. Сайтът Епицентър, близък до Сарая, пише за някоя си зам.министърка Дундакова, готвена от Галя и Прокопиев за титуляр на поста. Босът на Капитал и на ДБ в сянка дори бил против ротацията, защото твърдо смятал Мария Габриел за безволева кукла на конци на Борисов и Пеевски.

Второто условие било незабавното пенсиониране на компрометирания Боби Сарафов и смяната му с Андрей Янкулов. Последните дни държавното обвинение е в пълен разпад след грандиозните корупционни скандали с Нотариуса и Петьо Еврото. Прокурори масово минават на страната на НПО-то на Капитал и изнасят документи и свидетелски показания към АКФонд и Посолството на Козяк. За първи от 30 години ДПС в заплашено да загуби контрола си върху държавното обвинение, а натискът на американците в тази посока е огромен.
Борисов също в паника от страх, че може да бъде арестуван за престъпленията си като премиер и строежа на Турски поток, след като до момента лично избра трима главни прокурори. Той бил готов да смени Сарафов незабавно, но с негов верен човек. Предложението му било доста скандално – бившия конституционен съдия, мирови съдия и депутат от ГЕРБ Атанас Атанасов. Кирил Петков играе с Пеевски и Борисов, но Прокопиев и Христо Иванов са бесни и играят остро срещу ДПС още преди историята с лъсналите мазни турски кафета в скута на Пеевски.

Екип от 10 агенти на отвъдокеанските служби е командировам в София и работи активно по темата за чистката в прокуратурата от няколко седмици, научи ексклузивно BNEWS.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Христо Иванов и Прокопиев поставили условия на Бойко и Пеевски да им предадат МВР и Прокуратурата, за да има Сглобка - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!