Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КОЙ самоуби Мария Габриел ритуално да приключи Сглобката и себе си в Панорама

Би Нюз

Външният министър в оставка Габриел получи целия прайм тайм в държавната медия БНТ и Панорама, за да изнесе жалък пърформънс в още по-жалък опит, за да спаси жалката си кариера. Без опоненти, но с клишета и без публика.

Съжалявам, бе изразът, с който Габриел посипа главата си с пепел за измамата с мандата при Радев. Готова е да приеме Асен Василев, който я нарече “лице на мафията”, с отворени обятия, защото знае, че е прав и няма защо да се сърди – дала си е лицето под наем.

Ако имаше водещ на място да натисне Габривл с два въпроса, тя щеше да се разреве и да си признае всичко. Кой и защо я прати и превърна преговорите за Ротацията с харвардските шмекери в Мъпет шоу.

На гърба на това участие, в което Габриел бе пратена от господарите си, се разви драмата в Москва, която ще превърти геополитическата игра и ще развърже ръцете на Путин. Нито водещият, нито Габриел бяха адекватни на събитията. Нямаме нужда нито от подобни неморални политици, вкопчени в жалкото си съществувание, нито от подобни безгръбначни медии, за които ние плащаме.

Историята не е с тях.

Събитието тази вечер е жалък опит на Габриел да спаси мандата си и само дебело подчертава страха в главите на менторите и.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: КОЙ самоуби Мария Габриел ритуално да приключи Сглобката и себе си в Панорама - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!