Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пеевски и Борисов най-накрая се запознаха с Асен Василев

“Добрата новина е, че маските паднаха, а Борисов и Пеевски разбраха кой е Асен Василев“. Това заяви видният фактор в ГЕРБ и бивш финансов министър
Влади Горанов.

Според него не може да се има доверие на Асен Василев.

„Предупреждавал съм, че такава експанзионистична фискална политика неминуемо рано или късно ще доведе до един от следните два избора – или драстично орязване на разходи, или увеличение на данъците“.

Онзи ден Василев нарече мандатоносителя Габриел “най-красивото лице на българската мафия”, а после и се извини само в женско качество.

„Сглобката започна с компромис на ГЕРБ да отстъпим първия мандат и с втория, в нарушение на традиционната политическа логика, да се включим в управление, за да прекъснем безкрайната поредица от избори и политическа непредвидимост“, заяви той. Според Горанов правителство може да има само с първия мандат, заяви той.

След изборите следващият български министър-председател трябва да е лидер на партия, а най-подготвен е Бойко Борисов, смята бившият министър от ГЕРБ. По думите му в последните години се забелязва, че „когато министър-председател не е лидер на политическа партия, обикновено се проваляме. Политическото лидерство изисква взимане на решения и носене на отговорност“.
Това заяви бившият финансов министър Владислав Горанов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Пеевски и Борисов най-накрая се запознаха с Асен Василев - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!