Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Конституцията е Пътеводител за политици и граждани, а не наръчник на бандити!

Няма как фалшивият кабинет на измамницата Мария Габриел да бъде гласуван от Парламента във вида, в който е представен!

Разговарях от името на BNEWS с топконституционслисти от върха на държавата. Ето резюме на конституционния батак, в който ни хвъли Сглобката.

КОНСТИТУЦИЯТА НЕ Е НАРЪЧНИК ЗА БАНДИТИ КАТО ТЕЗИ В СГЛОБКАТА.

Конституцията не е писана върху жартиери, за да се опъват до ушите на поредната политическа куртизанка с мандат в ръка.

Българската политика изкопа ново дъно. Конституцията не е писана за нарушители и бандити, но системно е газена от тях. След като Кирил Петков излъга президента с лъжлива декларация, дойде ред и на Мария Габриел да измами Народното събрание и Президента с фалшиво изпълнен мандат за правителство с фалшиви имена вътре – на хора, които не са давали съгласие!

Тук Мария Габриел е НАРУШИЛА Конституцията категорично, защото е дала проект за Министерски съвет на Президента и Парламента с включени граждани против тяхната воля и без тяхното съгласие. Това, ако не е абсолютно престъпление, здраве му кажи.

Конституционалисти от върха на пирамидата са категорични пред BNEWS: Радев не е длъжен да проверява списъка на Габриел човек по човек, защото не е назначаваща институция. Президентът вече не може да върне указа обратно, както го молят вписаните против волята си министри.
Топката вече е в Народното събрание.
Никой не може да бъде избиран против волята си. Декларациите на проектоминистрите трябва да стигнат до Народното събрание и то да ги извади от проекта за кабинет на Мария Габриел, с което да обяви с решение, че няма пълен състав на правителство, който да бъде гласуван. Или да реши да избере нов състав на Министерски съвет, допълнен от кандидата за премиер.

Няма избран премиер без Министерски съвет, така че решаващият орган ще е парламентът.
Ще узакони ли такава измама като тази на Габриел върховният орган на суверена.

Конституцията е писана от държавници за държавници и за политици поне с базисен интегритет, а не за егоцентрични наивници и бандити като тези в управляващата Сглобка.
За бандитите има Наказателен кодекс. Конституцията е за гражданите и държавниците.

Някой е подел неграмотната Габриел и завинаги приключи с нейната политическа кариера у нас и в чужбина. Поне за това другият политически бандит Кирчо е прав. Друг е въпросът – какво право има той да се обажда и какво прави в парламента.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Конституцията е Пътеводител за политици и граждани, а не наръчник на бандити! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!