Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Срам, който БТР-ът никога няма да намери силата да помръдне във времето

Велин Хаджолов, бивш шеф на ОСА в ДАНС

Духовна нищета…

Инвеститори лобират за увеличаване на военните разходи на ЕС: Bloomberg

Само неофашист – жалък войнолюбец, отънал в нравствената си разруха, достойна за евроатлантическите му ценности и „модерни“ възгледи, може да допусне тленните останки на Негово Светейшество да бъдат транспортирани на устройство, наречено лафет, теглен от БТР.

Какво копират от историята ни.

Поне шест благородни коня да бяха намерили като искат уважението и душевната болка от загубата на Патриарх Неофит да е сух копи-пейст на литийното шествие от 5 септември 1943 г., когато е пренесено тялото на цар Борис Трети.

Толкова ли измършавя или пък стана женствена армията ни, та не се намериха шест или осем гвардееца, които да носят Патриарха ни в последното му земно шествие на раменете си, така както подобава – сърцати юнаци да носят светлината на духа – на ръце, милеейки за нея и готови на храбрата си жертвоготовност за нея.

Срам, който БТР-ът никога няма да намери силата да помръдне във времето.

Няма по-голяма низост на духа от този сатанински израз на уважение към светлата душа на Патриарха ни.

Казано е, че когато стопаните – човеците, спят, тогава стават зверовете, а когато хората стават, то зверовете си отиват.

За съжаление „зверове“ с БТР са решили да се облекат с благочестие, достойно да пренася Патриарх, а „човеците“ макар и стоящи прави, в израза си на уважение, губят себе си …

Разрухата си има свой собствен бог, за нея няма спасител.

„Моралните ценности, честта, себежертвеността в името на другите – близки и непознати, на народа и едноверците – сякаш са останали далече в миналото и са загубили своята актуалност и ценност.

Оттогава губим всички ние и като народ, и като личности, защото Бог е създал човека да живее в общност и така, чрез себежертвената любов, да възраства в съвършенството.“

Какво ли би казал в този ден „БТР-ът“, донасящ само болка и смут в душата, за тези слова на Патриарх Неофит?

Още повече за себежертвената любов…

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: СРАМ, КОЙТО БТР-ЪТ НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИ СИЛАТА ДА ПОМРЪДНЕ ВЪВ ВРЕМЕТО. НЯМА ПО-ГОЛЯМА НИЗОСТ НА ДУХА ОТ ТОЗИ САТАНИНСКИ ИЗРАЗ КЪМ СВЕТЛАТА ДУША НА ПАТРИАРХА НИ | АФЕРА.БГ | Журналистически разследвания

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!