Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков и Христо Иванов на крака за преговори в Сглобката през нощта в Зайчарника в Банкя

Би Нюз

Пазарлъците за запазване на Сглобката са още тази нощ. Кирил Петков и Христо Иванов заедно с генерал Атанасов са заминали веднага след пресконференцията в централата на ДСБ за Банкя. Там са се залостили с Бойко Борисов в Зайчарника и няма да го оставят на мира, докато не поделят с него властта 50:50.

Още пред медиите Генерал Атанасов помоли публично Бойко Борисов да се намеси директно и да ги привика за преговорите, но се надявяше да е на сутринта. За Атанасов ротацията е на живот и смърт, за да стане шеф на парламента и да се пенсионира на най-висшия пост с безлимитна пенсия.
След полунощ на улицата на Борисов в Банкя – улица “Лафонтен”, почерня от лимузини на НСО със сини буркани. За това информират BNEWS верни комшии на лидера на ГЕРБ.

Иронията е, че Борисов постави на колене Кирил Петков и го принуди да пълзи и да се моли в дома му точно на същата дата и почти в същия час две години по-късно, след като го арестуваха с Бойко Рашков на пияна глава пред внуците му.

Снимките са от злополлучния арест. Тази нощ стълпотворението е подобно, но Промяната е дошла на крака.

Какъв резил?! Половината правителство е в краката на Борисов, оферирано му от безсрамния търгаш Кирил Петков. Но най- добре БТР-а да идва и да изнася Сглобката.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кирил Петков и Христо Иванов на крака за преговори в Сглобката през нощта в Зайчарника в Банкя - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!