Следвайте "Буднаера" в Телеграм

BNEWS: Шест тлъсти министерства и 1/3 от регулаторите отиват за ГЕРБ след последните пазарлъци в Сглобката!

ПП и ДБ заедно с ГЕРБ не си губят времето, докато България погребваше патриарха си. Това научи ексклузивно BNEWS.

Днес сутринта се е провел финален пазарлък преди Габриел и Денков да стигнат за опелото на Дядо Неофит. За скръбната церемония навреме пристигна само Царя – още в девет часа. Габриел закъсня с 5 минути и дойде в 10:35. Почти половин час закъсня Денков, който довтаса в 11 в храма и така зверски наруши протокола на погребението.
Това засече човекът на нашата медия вътре в “Александър Невски”.
Още в 7:30 сутринта е имало завера в Сглобката за делкането на мандатите, а домакинът е бил трета заинтересована страна. Късния следобед след погребението пазарлъкът за власт, пари и постове се вихри с пълна сила. Разликата от 7% с ГЕРБ, според социолозите Кънчо и Андрей, охладили страстите на Киро и Лена.

Засега Асен Василев остава минстър на финансите, но аверът му Андрей Цеков от шмекерския тандем, който отговаря за пътното строителство, виси с пълн сила, научи топ поверително BNEWS. Ние единствени разполагаме с качествена информация отвътре и я споделяме с нашата аудитория. Нашите прогнози винаги излизат верни и точни, защото са самата истина.

Утре е финалната среща при Борисов, за да му докладват какво са делнали Габриел с неговите партньори от Промяната. Засега Борисов привиква Христо Иванов, а Пеевски комуникира с Кирил Петков и най-вече с Асен Василев.

Тагарев, Зарица Динкова, министърът на екологията (за трети път без да му знаят името гражданите – Юлиян Попов), на спорта, на енергетиката и на икономиката са сигурните пътници и техните кресла отиват в ГЕРБ. Външно министерство ще бъде дадено на човек, равно отдалечен от двете страни, а съдбата на Андрей Цеков, който влезе в МРРБ с думите: “Ще изхвърля човека на Пеевски и Борисов”, засега остава висяща.

Тези 1/3 от регулаторите не означават отстъпка на Борисов, защото другите 2/3 отиват за ДПС и ПП/ДБ. Точните цифри са 60% за ГЕРБ и ДПС и 40% за кадрите на “Промяната”. Както вчера Борисов и Пеевски изработиха Бербатов и туриха простия Гонзо на върха на БГ футбола, сега ще изработят и Кирчо Простото и Христо Мазното турско кафе за Сглобката и регулаторите.

Ледът в съдебната система се пропуква страховито с осветяването на Петьо Еврото и Нотариуса и тяхната роля за рекета на бизнеса и бутането на КТБ, затова Борисов и хората на Прокопиев са се договорили да сменят по-скоро Сарафов. Борисов дава човека, с останалите с квоти във ВСС – ДПС и Промяната го одобряват.

Промяната ще дойде като колелото, обещано от татко, ама друг път. Сега е важна лапаницата с европейските пари на новата Сглобка 2, която ще има и общ документ за споделена отговорност за Промяната с мандата на ГЕРБ. Виц.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО в BNEWS! Шест тлъсти министерства и 1/3 от регулаторите отиват за ГЕРБ след последните пазарлъци в Сглобката! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!