Следвайте "Буднаера" в Телеграм

С Киро Простото започнахме Промяната, с Гонзо ще я довършим!

Николай Бареков

“Промяната” в България започна и приключи с Кирил Петков и днес съвсем логично Бербатов, който се заигра с него и с цялата Сглобка, падна като колатерална жертва.
ДПС ще им трудната задача със своите кадри да довършва Промяната. Кадри в България няма за нищо. За нищо.
Щом Кирил Петков може да е премиер, а ние да оставим Лена от Парапета да върти държавата трета година, какво да очакваме от клетия български футбол.
Щом Киро Петков може без да може да чете и да говори и с фалшивата диплома от Харвард, защо Гонзо да не може със седми – осми клас? Дилпоми у нас се продават даже и за доктори.
Превърнахме се в нация от безполезни запалянковци, нация от мрънкачи, които по цял ден зяпат острани резила със скръстени ръце и само ехидничат. Същото, което прави и Бойко Борисов в момента. В тази ситуация ДПС се справи най-добре и сграбчи шанса. ДПС не се гнуси от простия български народ и работи с материали на клиента. Каквото дойде – такова. С който иска и слуша – с него. Днес ДПС постигна голяма победа и то в съюз с голям клуб като Левски. Досега феновете пееха за ДПС и за БФС в един рефрен, но от днес това вече е вярно, защото преди беше само на 50%. Сглобката на ГЕРБ и Промяната загубиха от ДПС още на първи тур. Време е да свикват.
Кирчо Простото започна Промяната, но Гонзо ще в довърши!

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: С Киро Простото започнахме Промяната, с Гонзо ще я довършим! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!