Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Братът на Ружа Игнатова се връща от САЩ, за да смени Кирчо Петков и да оглави Продължаваме Крипто Промяната

БТВ, автор Николай Бареков, BNEWS

Крипто партията пирамида Продължаваме (Измамата) с Промяната заслужава криптофараон да е начело. Проектът Нексо се провали с наследник на Ружа Игнатова. Ред е да опита пряк роднина на фараонката. След Промяната на ход е Контра Промяната. В България революция и контри на революцията се редуват от век и повече.

Прокурорът на Манхантън препоръчва на съдията да осъди българина само на 34 месеца, които той вече е прекарал в затвора!

Това акламира либералният флагман БТВ.

Това съобщава БТВ, която е готова заедно с Нова да изпере с един Биг Брадър имиджа на следващия приятел на Спас Русев и да го превърне в новия Кирчо Петков и знаменосец на Промяната.
Колко му е. Предишният претендент Антони Тренчев от крипто империята Нексо нямаше шанс да се оправи толкова бързо с прокуратурата, въпреки напъните на Херо Мустафа, но новият фараон е изпран и готов. След един бърз Биг Брадър ще е тотално изпран от лекетата с откраднатите милиарди и готов за един бърз премиер.

Българинът ще е щастлив да го управлява нов татуиран либерал, ограбил чужденците. Разликата на единия с другия е никаква. И Кирчо и Братът на Ружа продават захарен памук – единият в несъществуващи биткойни, другият – в непроизведени електроавтомобили. Модерни и технологично развити либерали на бъдещето.

Братът на издирваната в цял свят криптокралица Ружа Игнатова, вече е на свобода. Той беше арестуван преди 5 години в Съединените щати, припомня БТВ.

В официалния документ на САЩ прокурорът на Манхантън Деймиън Уилямс препоръчва на съдия Едгардо Рамос да осъди българина само на 34 месеца, които той вече е прекарал в затвора.

Чудесен премиер – вече е лежал и в затвора. Няма да чакаме после на Петьо Еврото, Лозан Панов и Христо Иванов да раздават правосъдие.

Прокурорите смятат, че именно Констатин Игнатов е станал „де факто лидер“ на измамата, когато пирамидата OneCoin рухва, а сестра му изчезва безследно. Още едно лидерско качество, достойно за наследник на шарлатаните Асен Василев и Киро Петков.

Американският съдия е нарекъл OneCoin “ измама със стотици хиляди жертви“, повечето от които нямат голям шанс да получат обратно парите си. Игнатов обаче сътрудничил на прокурорите, които препоръчват присъда за изтърпяно време. Игнатов се е съгласил и да върне 118 000 долара на американската хазна.

А в социалните мрежи се появиха снимки на Константин с локация София, България. Дали действително братът на криптокралицата е вече в България, все още не е ясно.

Тук има 5 милиона шарани готови за нов Кирчо. Новата Лена – Ружа от Дубай ни праща и последният, който да затвори вратата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Братът на Ружа Игнатова се връща от САЩ, за да смени Кирчо Петков и да оглави Продължаваме Крипто Промяната - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!