Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато тежко ти липсват първите седем години

Елена Гунчева-Гривова

Естествено, не съм очаквала прилично поведение и възпитание от партия "Възраждане", която се яви при Президента Радев за консултации. Вместо приличен разговор, макар и между политически противници, Костадинов отново обърна разговора на скандал на Женския пазар. И показа грозна некомпетентност по втората си специалност - правото, като съвсем не по темата попика Президента защо не е насрочил референдум.

Естествено, подобен спекулативен въпрос може да мине само пред електората му, който не е известен с високи интелектуални нива. Президентът насрочва референдум само в изпълнение на решение на Народното събрание, каквото, както всички ние, освен явно лидера на Възраждане, знаем, че няма. Тоест, за да си направи личен пиар, Костадинов манипулира хората, които гледат, че Президентът е можело в разрез с решението на Народното събрание за отвхвърляне на искането за национален референдум, да свика такъв. За миг потъвам в размисли как си е взел изпитите дори първи курс право. И как така другите юристи в групата мълчат, като слушат подобни простотии и то публично. 

Прави впечатление, че Костадинов вини за провала на референдума Президента и Конституционния съд, но незнайно защо не набляга, че именно парламентът отказа да има референдум. И самата му партия издъни референдума с въпрос, който не е издържан правно. 
Селяндурското държание може да е подходящо за Максуда, но прави грозно впечатление в държавните институции. И е въпрос на САМОУВАЖЕНИЕ, а не на уважение към противника. Защото липсите на първите седем години нависоко се виждат много ясно. 

Не може всеки път, когато отидат някъде, депутатите от Възраждане начело с лидера, да се държат като изтървани от специализирано заведение. Безспорно е, че Костадинов е добър манипулатор и целият този цирк при Президента беше да отклони вниманието от това, че на практика освен да усвояват заплати и субсидии, от партията му не правят абсолютно нищо. Ама балъците вече започват да намаляват...

Впрочем вижте кой гледа най-умно и адекватно на снимката, сложил очилца за интелектуален изглед отдалеч /ама много отдалеч/, той ще им води листата. 

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!