Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕВРОПЕЙСКО ЛИ ВИ Е?

Елена Гунчева-Гривова

Евроатлантиците късат ризи и ни убеждават колко много допринесъл ЕС за България и как трябва там да си седим. В същото време българите прогресивно намаляват - явно от просперитета трябва да е, няма от какво друго. Или пък Путин е виновен. 

Та, чета днес, че в 22 общини в България НЯМА НИТО ЕДНА АПТЕКА. В 22 общини! А в 42 има само по една. За болници и лекари не питам, там нещата отдавна са страшни. Значи, в европейска България, горд член на ЕС, ако живееш в малка община и се разболееш, трябва да пътуваш десетки километри, за да си купиш най-обикновен аспирин. А ако е спешно? В европейска България има цели райони без лекари и болници. Има населени места, до които няма достъп с кола. Има населени места, без магазини, в които да си купиш дори хляб. 

Съвсем по европейски можем да видим екологично събиране на боклука от бедните - търсят хвърлената храна и я изяждат, за да пазят екологичното равновесие. Съвсем по европейски, пенсионерите стоят на студено - не заради призива на Лайненката, а защото не могат да си платят тока. 

Европейско ли ви е, българи? Европейско е да ядете замразено месо от държавните запаси от чужди държави, докато избиват нашите животни. Европейско е да ядете ГМО и отровни храни. Европейско е да сте заробени с ипотеки и кредити. Европейско е някои да имат правото да ви изнасилят, ограбят, убият и след това да се разхождат свободни по улиците, защото са любим електорат на политиците и не е политкоректно дори да се посочва етноса им.

Европейско е чужди да ни управляват. Европейско е да спасиш един народ и той след това от благодарност да ти се качи на главата.
Е, писна ми от европейските извращения. Тук сме България. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!