Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От Центъра за бежанци в „Овча купел“ искат полицейска охрана, защото не могат да се справят сами с мигрантите


Бежанци с прътове в ръце бягат по бул. Монтевидео" в столичния кв. "Овча купел", стоп кадър: Фейсбук

Бившият шеф на „Фронтекс“: Казаха ми да пускам мигрантите, защото идват с любов, а Европа е застаряващ континент

МВР подписа споразумение за сътрудничество с ЕК за бежанците

Бежанци се биха в Центъра за мигранти в кв. „Овча купел” в София. „По последните данни, които имаме, става въпрос за битов инцидент. Две момчета се сбиват, прераства в конфликт между повечето. След побоя е подаден сигнал в МВР. При реакцията на властите бежанците се разпръскват“, каза директорът на регистрационно-приемателния център Милена Методиева.

Тя заяви, че от центъра настояват за полицейска охрана, защото не могат да се справят сами. Повечето млади момчета не спазват и вечерния час, след което за нарушението им се съставя единствено административен акт.

МВР подписа споразумение за сътрудничество с ЕК за бежанците

Собственици на заведения се обединиха срещу терора от мигрантите

Бившият шеф на „Фронтекс“: Казаха ми да пускам мигрантите, защото идват с любов, а Европа е застаряващ континент

В социалните мрежи беше публикувано видео, на което се вижда как група бежанци бягат по бул. „Монтевидео“ с прътове и различни предмети в ръце.

По-късно българи и граждани на Великобритания от пакистански произход се сбиха на бул. „Витоша“. Според СДВР чужденците са студенти по медицина. Двама от тях са закарани в „Пирогов“ с леки наранявания. Столичната полиция уточни, че е образувано досъдебно производство по случая със сбиването на бул. „Витоша“ вчера.

Ден по-рано, отново на бул. „Витоша“ чужденци нападнаха момче, защитаващо момиче, на което те са подвиквали. От МВР съобщиха, че няма подаден сигнал за нападението.

Българската асоциация на заведенията поиска спешни мерки и среща с вътрешния министър, кмета на София и директора на СДВР.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: От Центъра за бежанци в „Овча купел“ искат полицейска охрана, защото не могат да се справят сами с мигрантите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!