Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кошмари в София! Бой между българи и пакистанци на Витошка! Бунт за жена взриви Бежанския център в Овча купел

Резултатът от договорките на Сглобката за въздуха на Шенген вече са видими за столичани.

Българи и граждани на Великобритания с пакистански произход са се сбили на бул. „Витоша“ в София в петък вечер, съобщи Нова ТВ като се позова на свои източници. Двама от чужденците са закарани в „Пирогов“ с леки наранявания.

Ден по-рано брутален побой над българчета от кюрдски мигранти пак на същата улица “Витошка” в 18:30 вечерта потресе България, а протестът пред бездействащото МВР ще е утре пред сградата на МВР в същия час.

ИЗВЪНРЕДНО! Десетки мигранти сирийски кюрди млатят на “Витошка” – новия “Ал Залам”, български деца, опитали да защитят момиче от лапите им! СНИМКИ

Масов бой за жена между нелегално влезли у нас мигранти в Овча купел

Ексцесии пламнаха и в Центъра за бежанци в „Овча купел” в София!

По-рано напрежение възникна и в Центъра за бежанци в „Овча купел”. По първоначална информация в основата за пререканията е спор за жена. В социалните мрежи се разпространи и видеоклип, на който се вижда как бежанците тичат по бул. „Монтевидео“ с различни предмети, което е стресирало минувачи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кошмари в София! Бой между българи и пакистанци на Витошка! Бунт за жена взриви Бежанския център в Овча купел - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!